PANTENE & Laura Cosoi
prezintă
Cartea părului puternic
Stilul tău, oricât de special ar fi, rămâne incomplet dacă nu se desăvârşeşte prin strălucirea şi vitalitatea părului. De aceea, împreună cu PANTENE și LAURA COSOI, îți aducem în exclusivitate CARTEA PĂRULUI PUTERNIC.
Provocarea Pantene: povestea celor zece câştigătoare

Întreaga experienţă PANTENE, precum şi cartea pe care v-am propus-o, încă de la finalul lunii mai, a reprezentat o provocare pentru toţi cei implicaţi, dar mai ales pentru cititoare. Capitolul 5 din CARTEA PĂRULUI PUTERNIC descrie poveştile de viață ale celor cinci câștigătoare – şi ale prietenelor acestora – care au acceptat să fie parte dintr-un proiect inedit, cu un impact puternic asupra vieţii fiecăreia.

Timp de 14 zile, participantele au utilizat în exclusivitate produsele Pantene. La final, ne-am bucurat de transformări uimitoare şi, mai ales, de zâmbetele celor care au beneficiat de aceste schimbări.

CARTEA PĂRULUI PUTERNIC poate fi citită, integral, mai jos.

Fiecare pagină din CARTEA PĂRULUI PUTERNIC te va ajuta să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele despre stil şi despre îngrijirea părului! La finalul cărţii, descoperă povestea celor zece femei care au acceptat provocarea Pantene.
„Eu le-am cunoscut deja la şedinţa foto şi la sesiunea de înfrumuseţare. Ne-am împrietenit şi am trăit împreună clipe minunate, ne-am simţit răsfăţate şi iubite. Am vorbit mult, le-am povestit despre mine, iar ele mi-au spus poveştile lor. Vă spun doar atât: fiecare poveste a lor merită cu prisosinţă să fie povestită aici.”, a declarat Laura Cosoi, în Cartea părului puternic.

Cele care au dorit să aibă un păr frumos, apoi au dezvăluit în paginile cărţii întrega lor experienţă sunt: Diana Marina Ghitiu din Târgu Secuiesc, alături de Eliza Hanzel; Jeni Ion din Bucureşti, alături de Ecaterina Simona Panduru; Andreea Ilea din Cluj, alături de Nicoleta Rusu; Adelina Cebuc din Râmnicu Vâlcea, alături de Claudia Tuţă.

Deşi au trecut prin acelaşi proces, fiecare experienţă a fost unică, aşa cum fiecare dintre cele zece femei are o poveste de viaţă aparte, preferinţele ei specifice şi bineînţeles, un păr cu o personalitate fără asemănare.

Însă, toate participantele au în comun o trăsătură definitorie: fac din provocare un stil de viaţă, în fiecare zi. Prin job-ul pentru care investesc timp, prin modul cum îşi petrec timpul liber, dar mai ales prin alegerile de zi cu zi: vestimentaţie, coafuri, ţeluri.

Apoi, pe cele zece participante le mai uneşte ceva: toate au declarat la unison:
“Părul Pantene este unul puternic, strălucitor, este părul care poate face față oricărei provocări.”

Experienţa câştigătoarelor se încheie cu destăinuirile Laurei despre cât de important este să ai un păr puternic, dar mai ales cum poţi ajunge la această realizare doar dacă ai alături produse de încredere, potrivite nevoilor tale specifice.

Povestea celor zece câştigătoare o poţi descoperi, integral, aici.