Top 5 aplicații pentru gestionarea bugetului personal

Dacă vrei să îți gestionezi mai bine bugetul personal, aceste aplicații ușor de utilizat și eficiente îți vor ușura viața.

Atunci când nu ai un buget personal și nu știi cum să îți gestionezi veniturile, ești surprinsă când descoperi că banii ți se termină prea repede. Te trezești înainte de salariu că trebuie să renunți la anumite evenimente la care îți doreai să ajungi, trebuie să fii atentă pe ce cheltui banii pentru a nu rămâne fără mâncare, poate ajungi chiar să te împrumuți de la prieteni și familie.

Toate acestea pot fi evitate ușor, iar aceste aplicații sunt foarte folositoare.

Citește și: Cum îți întocmești un plan financiar pentru bugetul personal? 

Mint (disponibil gratuit pentru Android și iOS)

Această aplicație îți permite să conectezi la ea contul bancar și să îți personalizezi bugetul, pentru a fi cât mai ușor de gestionat.

Citește și: 7 aplicații pentru reducerea stresului

Wally (disponibil gratuit pentru Android și iOS)

O aplicație foarte user friendly care te ajută să notezi toate cheltuielile (poți chiar să uploadezi poze cu chitanțele primite la magazine), îți amintește când trebuie să plătești facturi etc.

Penny (disponibil gratuit pentru Android și iOS)

Penny este foarte ușor de utilizat, având o interfață simplă și ușor te înțeles. Îți oferă și grafice pentru a-ți fi clar unde se duc banii tăi.

Citește și: 7 aplicații de mobil pentru o viață mai organizată

Goodbudget (disponibil gratuit pentru Android și iOS)

Dacă vrei să faci economii împreună cu partenerul tău, îți recomandăm această aplicație, care vă permite să o utilizați împreună. În acest fel, veți fi amândoi mai responsabili.

Spendee (disponibil gratuit pentru Android și iOS)

Ideală pentru persoanele vizuale, această aplicație este colorată și are multe infografice. În plus, la fel ca cea anterioară, îți permite să gestionezi bugetul împreună cu partenerul sau membrii familiei.

Tu ai folosit vreuna dintre aceste aplicații sau preferi alta?

Sursă foto: iStock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.