Sfaturi pentru femeile care nu lucrează

Poate că banii nu aduc neapărat fericirea, însă avem nevoie de ei zilnic. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta dacă ești șomeră.

Știm că uneori poate fi cam greu să-ți găsești un job, iar asta te poate stresa și demoraliza foarte mult. Avem nevoie de bani pentru cele mai banale lucruri, deci ce e de făcut dacă momentan ești șomeră?

Obiceiuri zilnice banale care te costă mult

Sfaturi pentru femeile care nu lucrează:

Vinde-ți lucrurile pe care nu le mai folosești. Cu siguranță ai haine pe care nu le mai porți, cărți pe care le-ai citit o singură dată, acum câțiva ani și care nici măcar nu ți-au plăcut, decorațiuni primite care nu prea-ți plac și pe care le ții ascunse prin vreun dulap, accesorii vechi. Există destule site-uri sau grupuri de Facebook unde le poți vinde. Poate că nu vei lua o avere pe ele, însă nu ai nimic de câștigat dacă le ții degeaba.

5 moduri prin care te autosabotezi din punct de vedere financiar

Creează ceva. Poți vinde ceva făcut de tine, precum accesorii, artă, prăjituri, un design pentru un tatuaj. Gândește-te la ce te pricepi și începe să faci bani din asta!

Dă meditații. Nu trebuie să fii profesor pentru a da meditații. Poți ajuta elevi să se pregătească pentru facultatea pe care ai terminat-o sau poți preda engleza unor copii, de exemplu. Pentru că nu ești profesor va trebui să ceri ceva mai puțini bani pe ședință, însă tocmai pentru că ceri mai puțin șansele să te caute lumea sunt mai mari.

Fii puțin zgârcită. Nu trebuie să iei mereu masa în oraș, să îți cumperi haine de firmă sau să circuli cu taxiul. Ține de bani, mai ales dacă nu ai destui.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.