Principalele diferențe dintre telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max

Ca nume sună incredibil de asemănător unele cu altele, dar la caracteristici diferă destul de mult. Este vorba de telefoanele mobile iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max despre care vom vorbi astăzi enumerând cele mai importante din proprietățile prin care se remarcă.

Principala diferență dintre telefoanele mobile iPhone 11 și variantele sale mai scumpe este numărul de camere. În timp ce iPhone 11 are două camere în partea din spate, iPhone 11 Pro are un set de trei. De asemenea, și ecranul luminos OLED cu care sunt dotate telefoanele iPhone 11 Pro este o caracteristică notabilă care face diferența prin claritatea și frumusețea culorilor redate.

Pe de altă parte, un lucru important pe care îl au în comun toate aceste telefoane cu excepția producătorului, este faptul că pe fiecare dintre ele  le poți personaliza cu un set de huse personalizate premium de la Itelmobile, special create pentru a oferi acel je ne sais qui unui terminal deja (aproape) perfect ca design. De la Itelmobile.ro, puteți alege huse personalizate iPhone 11, huse personalizate iPhone 11 Pro sau huse personalizate iPhone 11 Pro Max pentru a vă exprima gusturile într-un mod unic și inovativ prin intermediul unui aparat care vă însoțește zi de zi.

Dimensiuni și caracteristici legate de design

Este imposibil să confunzi oricare din telefoanele iPhone 11 între ele. În timp ce iPhone 11 “obișnuit” are o carcasă fabricată din aluminiu și sticlă și este disponibil în toate culorile curcubeului incluzând mov, verde, galben și roșu, modelele Pro se fac remarcate prin nuanțele lor sofisticate de auriu, argintiu și un gri specific firmei Apple pe care designerii l-au numit space grey. De asemenea, ca și dimensiuni, modelul de bază este cel mai mic, în timp ce Max este telefonul cu cel mai mare display.

Una dintre caracteristicile cu care producătorii promovează aceste telefoane este durabilitatea lor, mai ales în cazul terminalelor Pro. Toate cele trei modele de telefoane iPhone 11 sunt rezistente la apă și nu permit prafului să intre în interiorul carcasei, stricându-le mecanismele. Oricare din telefoanele iPhone 11 se spune că poate supraviețui fără risc de înec, dacă este scufundat chiar și până la jumătate de oră în apă adâncă de 2 metri.

Legat de camere, una din caracteristicile care nu prea fac cinste celui mai așteptat telefon de la firma Apple de anul acesta, indiferent de modelul său, este umflătură ce adăpostește în interiorul său camerele foto. Efortul designerilor pentru a crea un telefon cu adevărat remarcabil se vede din liniile fine și materialele deosebite folosite pentru carcasă. Dar când vine vorba de camere, mulți utilizator consideră că era loc de ceva mai multă creativitate pentru o companie cu renumele lui Apple.

Performanțele telefoanelor iPhone 11

Dacă dorești să investești într-un terminal iPhone 11 alegând strict pe baza performanțelor făcute publice de Apple pentru fiecare model în parte, te vei confrunta cu o decizie extrem de dificilă. Aceste performanțe, cel puțin așa cum sunt ele scrise negru pe alb, nu diferă mult între modele deoarece toate cele trei aparate sunt alimentate de procesorul bionic Apple A13.

Și dacă e să ne luăm după faptul că procesorul A12 lansat anul trecut a obținut performanțe atât de bune în comparație cu modelele premium Android, nici de la A13 nu putem să ne așteptăm decât la lucruri bune, mai ales că firma a promis performanțe cu cel puțin 20% îmbunătățite.

Autonomia bateriei

Nu puțini au fost utilizatorii surprinși să afle că cel mai convenabil telefon premium de anul trecut, iPhone XR are și cea mai puternică baterie dintre toate modelele lansate. Performanța la care a ajuns acest telefon este de 11 ore și 26 de minute, cu o oră mai mult decât iPhone XS Max, al doilea terminal din topul telefoanelor Apple cu cea mai mare autonomie, lansate în anul 2018.

Vocea utilizatorilor care au cerut să se facă dreptate în legătură cu bateriile telefoanelor Apple, a fost ascultată și anul acesta, compania a îndreptat lucrurile oferind fiecărui telefon dotări pe măsura prețului său de vânzare. Astfel, bateria telefonului iPhone Pro Max ține 11 ore și 54 de minute, a terminalului iPhone 11 ore și 16 minute și pe ultimul loc, cea a telefonului iPhone Pro 11, cu o oră și jumătate mai puțin decât cel mai performant model, respectiv 10 ore și 24 de minute.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.