Cum poți lucra eficient de acasă dacă ești mamă?

Ai un copil și ai vrea să stai mai mult cu el acasă? Poți încerca unul dintre aceste job-uri care te vor ajuta să ai un venit în timp ce petreci timp cu cel mic.

Pentru început, trebuie să ții cont de faptul că atunci când lucrezi de acasă chiar trebuie să lucrezi, deci nu poți sta cu ochii pe copil non stop. În plus, există job-uri pe care nu ar fi potrivite în acest caz. Din fericire, există și soluții pentru părinții care vor să petreacă mai mult timp alături de cei mici, în timp ce obțin un venit considerabil.

Cum poți lucra de acasă dacă ești mamă?

Ai grijă și de alți copii

Dacă spațiul îți permite, poți face un fel de grădiniță la tine acasă. Cei mici se pot juca împreună (poți investi în jucării educative), îi poți învăța lucruri de bază, precum desen/pictură, o limbă străină, le poți prepara gustări sănătoase etc. Poți începe prin a avea grijă de copiii prietenilor sau ai vecinilor.

Citește și: Semne că NU ar trebui să lucrezi de acasă 

Dă meditații

Ești bună la matematică sau știi foarte bine o limbă străină? Fă bani din asta? În unele cazuri, nici măcar nu trebuie să chemi copilul la tine, pentru că puteți discuta prin intermediul Skype.

Fii un instructor

Poate știi să cânți la pian, să dansezi, să joci șah sau ai fost sportivă. Dacă ai suficient spațiu și/sau echipament, poți oferi acest serviciu.

Fă-ți un blog

Poate nu te-ai gândit până acum la asta, dar bloggingul îți poate aduce atât bani, cât și sponsorizări. Poți avea un blog de parenting, de gătit, de lifestyle… orice!

Citește și: Cum să fii mai productivă dacă lucrezi de acasă

Scrie articole

Devino colaborator la o publicație online și câștigă bani în funcție de numărul de articole pe care le scrii.

Vinde pe Etsy

Dacă faci obiecte sau accesorii handmade, le poți vinde pe Etsy – este un fel de eBay, dar cu lucruri handmade și poți vinde în întreaga lume.

Sursă foto: iStock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.