Cum iti imbunatatesti relatia cu colegii de birou

Pentru că petreci atât de mult timp cu colegii de birou, relația dintre vor ar trebui să fie una superbună. Dar cum o poți îmbunătăți? Îți spunem noi!

Atunci când relația cu colegii este una bună, îți face mai multă plăcere să te trezești în fiecare dimineață pentru a merge la birou, ești mai productivă și ai o stare de bine pe durata întregii zile petrecute acolo. Dacă nu știi cum să îți îmbunătățești relația cu ei, COSMO ți-a pregătit 5 sfaturi simple, dar care te vor ajuta foarte mult.

Colegii de birou îți știu toate secretele?

Fii prietenoasă

Nu e musai să fii prietenă la cataramă cu toți din birou, dar ar trebui să fii prietenoasă, să fii o persoană pe care nu ai cum să nu o placi. Încearcă să ai mereu zâmbetul pe buze, să îi saluți dimineața, să îi ajuți atunci când au o problemă legată de o sarcină, să porți conversații banale cu ei în pauza de prânz.

Lasă-i să lucreze

Nu te prea descurci cu o sarcină și vrei să te ajute cineva? Sau ai o zi mai lejeră și ai chef de vorbă? Dacă vezi că ceilalți lucrează din greu, încearcă să nu le stai pe cap. De asemenea, dacă ceilalți sunt foarte ocupați și tu nu ai mare lucru de făcut, ai putea din când în când să te oferi să îi ajuți. Ai grijă, totuși, nu trebuie să devii tipa care acceptă să se ocupe de orice sarcini în plus!

Reguli de etichetă la birou

Nu bârfi

Chiar dacă te înțelegi mai bine cu anumiți colegi, iar pe alții nu prea îi suporți, evită bârfa! Poți avea probleme din această distracție și, în plus, dacă îl bârfești pe Răzvan cu Andrei, Andrei va crede că și pe el îl bârfești cu Mirela.

Caută pasiuni comune

Cel mai simplu mod de a te împrieteni cu cineva e să aveți pasiuni și hobby-uri comune. Cu siguranță există printre colegii tăi măcar unul care să urmărească serialul tău preferat, să joace tenis în weekend-uri, să facă voluntariat la un centru de animale sau să fie interesant de design de interior.

Cum combați stresul de la serviciu

Fii deschisă la minte

Mai ales dacă lucrezi într-un mediu tânăr, încearcă să fii cât mai deschisă la minte. De fapt, acest sfat este valabil și pentru viața de zi cu zi. Informează-te asupra problemelor importante (de exemplu, accepți și respecți comunitatea LGBT?), nu mai judeca, nu mai trage concluzii pripite și respectă-i pe cei din jur.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise