(P) Nu rata primul curs de marketing prin Facebook din România

Primul curs dedicat marketingului prin Facebook se lansează la București la Institutul de Marketing.

Institutul de Marketing şi reprezentantul oficial al Facebook în România, ThinkDigital, lansează primul curs dedicat marketingului prin Facebook, în luna martie a acestui an.Cursul este dedicat atât profesioniştilor de marketing, cât şi antreprenorilor sau celor care au nevoie să înţeleagă cum îi poate ajuta cea mai mare reţea socială din România să îşi crească afacerile şi să îşi sprijine organizaţiile să ţină legătura cu clienţii lor. Înscrierile au început de vineri, 5 februarie și se încheie pe 26 februarie. Cursul este structurat în patru module pe parcursul a două săptămâni și se desfăşoară după amiaza, pentru ca participanţii să poată îmbina programul de training cu programul lor zilnic.

Zilele în care vor avea loc cele 4 module sunt 3, 4, 10, 11 martie, iar la final, participanții vor avea o reducere de 40% la cumpărarea biletelor la ICEEfest 2016. Fiecare modul durează câte trei ore fiecare: Planificare de Marketing Digital (Trainer: Oana Sav), Instrumente de Marketing Online (Trainer: Gabriela Bartic), Marketing prin Facebook. Principii generale și exerciții practice – Facebook Ads I si II (Traineri: Gabriela Bartic si Andrei Ursuleanu).  Detalii despre curs regăsiţi și în pagina dedicată de pe site.marketing prin facebook

„Am gândit cursul în aşa fel încât fiecare participant să plece acasă ştiind cum poate să facă o campanie peFacebook. Îi vom ajută, de asemenea, pe cei prezenţi să găsească soluţii punctuale pentru organizaţiile în care lucrează. Este un curs practic, că urmare, vom lucra cu laptopul în faţă, încercând să rezolvăm exact problemele cu care se confruntă. Ce fac acum? Ce pot să facă mai bine? Cum pot ajunge mai eficient la pieţele ţintă? Cum pot comunica mai relevant cu audienţele lor?” – spune Gabriela Bartic, Marketing Manager ThinkDigital şi trainer la Institutul de Marketing.

Costuri: 350 LEI + TVA/ modul; 1200 LEI + TVA/ pachet complet, 4 module.

Pachet special pentru cursanţii CIM: 1000 LEI.

BENEFICII pentru absolvenţii cursului (4 module):

• Reducere 40% la înscrierea pentru ICEEfest 2016.

• Diplomă Institutul de Marketing & THINK DIGITAL.

• Instrumente utile de lucru

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.