6 metode de a face rost de bani fără prea mare efort

Mai sunt câteva zile din luna curentă și tu ai rămas fără bani? Fie că e vorba de o urgență, de plata unei facturi care nu mai suportă amânare sau de cămașa aceea pe care ai văzut-o sâmbăta trecută la mall, lipsa resurselor financiare poate da peste cap planurile oricui.

Cum nu poți da timpul înapoi, următoarea soluție bună de luat în seamă este să îți găsești o sursă de venit, preferabil printr-un mod care să nu necesite mult timp sau energie.  • Îți plac animalele? Ai grijă de unul

Sigur nu îți imaginai că poți face câțiva bani de buzunar având grijă de un cățel sau de o pisică. Ei bine, platforma pet-me.ro îți sare în ajutor  şi te pune în legătură cu iubitorii de animale care pleacă din oraș și trebuie să își lase patrupedul cu cineva. Tot ce ai de făcut este să cazezi animăluțul, să ieși la plimbare cu el și, opțional, să trimiți poze și filmulețe stăpânilor cu aventurile prietenului lor necuvântător.

  • Ia un credit urgent

Obținerea unui credit poate lua foarte mult timp, nervi consumați și drumuri nenumărate  pentru completarea dosarului. Un credit nebancar urgent este ceea ce ai nevoie atunci când vrei să obții bani rapid, fără prea multă bătaie de cap. Totul se face în deplină siguranță, online, astfel scăpând și de povara drumurilor la banca. În doar câteva ore îți poți cumpăra geanta pe care o visezi deja de vreo săptămână. Aceasta este cea mai rapidă soluție, dacă nu vrei să-ți lipsească acest accesoriu care îți completa perfect ținuta pentru prima întâlnire cu el.

  • Închiriază-ți casa

Dacă locuiești într-un apartament cu mai multe camere care rămân nefolosite, o bună idee pentru a face rost de bani este să le închiriezi în regim hotelier. Tot ceea ce ai de făcut este să faci câteva fotografii, să le urci pe platforma Airbnb și să asiguri confortul musafirilor pe durata șederii. Iar dacă clienții aleg să stea la tine pe durata vreunui festival internațional, chiar că ai dat lovitura, pentru că în această perioadă mai toate hotelurile sunt pline – așadar îți poți stabili un preț peste cel aplicat în restul anului.

  • Vinde-ți hainele online

Alege câteva haine care nu îți mai plac sau nu mai sunt la modă, fotografiază-le în lumină naturală și pune pozele pe site-ul Fashion Hunt. Va trebui să scrii o scurtă descriere a acestora, care să conțină mărimea, materialul și câteva informații despre starea lor. Oferind astfel de detalii, îți vei crește probabilitate de a-ți vinde online hainele pe care nu le mai porți.

  • Bucură-te de șofat

Locuiești în cealaltă parte a orașului și faci mai bine de o oră în fiecare dimineață chiar și la volan? Vei putea profita de acest timp, înscriindu-te pe platforma Uber și astfel ajutându-i și pe alții care au același drum ca și tine, în timp ce te bucuri de un venit în plus, fără a depune un efort suplimentar. Fii atentă la termenii și condițiile de pe site-ul lor și de acum drumurile tale spre birou vor deveni mai plăcute, cel puțin pentru portofelul tău.

  • Pune-ți hobby-urile să lucreze pentru tine

Ai cântat câțiva ani la vreun instrument muzical, gătești cel mai bine din gașcă sau faci poze demențiale? Distrează-te predându-le altora într-un mod nonconformist și transmite-le entuziasmul tău prin intermediul MOOC România. Această platformă online îți oferă ocazia de a fi profesor din intimitatea propriului apartament. Vei avea nevoie de o cameră video performantă, de o aplicație care creează prezentări și de o conexiune bună la internet. Pregătește-te să câștigi din hobby-urile tale.

Așadar, fie că îți bate vântul prin portofel cu doar cinci zile înainte de salariu, fie că factura la telefon este ceva mai mare decât te așteptai, ai la îndemână câteva soluții practice pentru a face rost de bani. Vrei ceva rapid? Creditul urgent este soluția pentru tine. Privești pe termen ceva mai lung? Atunci îți poți închiria camera în prag de festival, vinde hainele vechi online, sau poți avea grijă de un cățel.

 

Sursă foto: Unsplash

(P) Articol realizat împreună cu Ocean credit

 

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.