5 moduri prin care iti sabotezi cariera zilnic

Iată cele mai frecvente greșeli de carieră pe care femeile obișnuiesc să le facă și învață cum le poți evita.

Ai grijă de toată lumea, mai puțin de tine

Nu e ceva nobil, ci un comportament care lucrează doar în dezavantajul tău. Nu e nimic în neregulă în a avea grijă de alții, chiar și la serviciu, dar nu te transforma în femeia care e de acord cu orice, care se simte obligată să facă favoruri pentru oricine. Munca TA trebuie să reprezinte o prioritate!

Cum îți stabilești obiective în viață?

Ești femeia bună la toate

Dacă vrei ca ceva să iasă mine, ocupă-te tu, nu-i așa? Ei bine, nu. Oricât de tentant ar fi să încerci să te ocupi de tot de una singură, nu subestima abilitățile celor din jur. Învață să îi asculți și pe colegii tăi și viața ta va deveni mai bună.

Cheltui mai mulți bani decât câștigi

Atunci când începi să ai datorii, vei rămâne la un loc de muncă care nu îți place în mod neapărat. Atunci când îți pierzi pasiunea pentru munca ta, îți va fi mai greu să fii productivă.

Ce este tehnica Pomodoro și cum te ajută la job?

Flirtezi cu șeful ca să primești o promovare

Să flirtezi cu șeful pentru a primi o promovare sau pentru a evolua în carieră te poate ajuta pe termen scurt, dar ai nevoie de calificare și abilități pentru a te menține pe acea poziție. Evită să te bazezi pe altcineva pentru a ajunge unde vrei!

Ai un scop, dar nu ai un plan

Este recomandat să ai obiective în viață, dar trebuie să îți faci și un plan pentru a ajunge unde vrei. Am discutat într-un articol anterior despre cum îți poți stabili scopuri (și cum le poți atinge).

 

*articol preluat de pe Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise