3 trucuri pentru a fi mai organizată

Dacă intri ȋn imensa categorie a femeilor care nu au niciodată timp nici pentru ele, nici pentru cei din jur şi ştii că nu este vina seriviciului care nu este chiar atât de solicitant, nici a iubitului şi nici altor persoane, ci doar a ta şi a dezorganizării ȋn care eşti, ca mai toate femeile, specialistă. Venim cu câteva super-trucuri pentru ca tu să dai gata mai repede tot ce ai de făcut şi să ai mai mult timp pentru tine şi toţi cei care contează ȋn viaţa ta:

Nu, nu ai timp de ȋncă un lucru!Cu toate că la prima vedere nu ai crede, dar cei care se ţin de to do list-uri sunt cei care ştiu când să se oprească din muncit şi care nu se supra-ȋncarcă pentru că oboseala va atrage lenea de a doua zi, cea pe care o cunoşti prea bine şi care te face să nu-ţi pese de toate listele de activităţi ȋntocmite cu mult sârg cu o zi ȋnainte pentru a sta degeaba ȋn faţa computerului.

Citește și: Sfaturi pentru o mai bună organizare a timpului

Trezeşte-te mai devreme!

… pentru a avea mai mult timp liber, pentru a termina mai repede munca şi a simţi că “ai şi tu o viaţă”. Nu degeaba trendul trezitului de la 5 dimineaţă este din ce ȋn ce mai puternic. Din păcate, orele prelungite de program nu ne permit prea mult timp liber, aşa că trebuie să adăugăm “noi” ore dacă vrem să avem timp pentru propria persoană. Si cum ar fi nesănătos să tăiem la jumătatesomnul de noapte, ne rămâne doar trezitul “odată cu găinilie”. Te asigur ȋnsă că trezitul la cinci dimineaţa, odată ce te-ai obişnuit, devine cel mai bun obicei.

Care este problema ta?

Ca mai toată lumea, bat la pariu că şi tu ai tendinţa de a da vina pe ceilalţi sau pe circumstanţe şi  a nu recunoaşte faptul că eşti pur şi simplu dezorganizată şi de aceea pierzi zile ȋntregi şi te trezeşti la sfârşitul lor că nu ai terminat nici măcar jumătate din lista de activităţi. Dacă acesta este şi cazul tău, ia-ţi o seară liberă, fii sinceră cu tine, identifică-ţi problemele, trece-le pe hârtie pentru ca psihologic să le accepţi, şi apoi găseşte rezolvare la toate.
Organizarea teutonă este cea mai bună soluţie pentru orice problemă ai avea, te asigur!

Citește și: Trucuri de voință care chiar funcționează

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise