My Burberry, un parfum floral care te cucereste!

Încă de la prima pulverizare vei fi învăluită de notele dulci-fructate şi te vei imagina rapid într-o grădină londoneză, proaspăt scăldată de picurii fini de ploaie.

My Burberry este un parfum imaginat de Christopher Bailey, Chief Creative Executive al casei de modă Burberry şi reprezintă “personificarea brand-ului în materie de aromă, design şi atitudine. Un parfum care are ca inspiraţie iconicul trench Burberry, o piesă vestimentară excepţională în toate modurile posibile!” Esenţa Burberry a fost finalizată de parfumierul Francis Kurkdjian. El mărturiseşte că parfumul acompaniază perfect trench-ul Burberry, un fashion statement excepţional.

Aroma pe care o răspândeşte My Burberry împleteşte perfect note de bergamotă cu mandarină îmbogăţite cu note subtile de muscată, frezie şi gutuie. Pentru persistenţa aromei, parfumierul Francis Kurkdjian a îmbogăţit formula cu miresme pregnante de trandafir şi Patchouli. Nota finală este de-a dreptul impresionantă şi materializează perfect mireasma pe care o emană o grădină englezească, proaspăt scăldată de picurii de ploaie.

Sticluţa My Burberry, cu un design simplu şi delicat, este legată manual cu o fundiţă realizată din gabardină . Textura acestui material te trimite cu gândul la moştenirea brand-ului Burberry, mai exact la principiile de design şi de manufacturare ale clasicului trench de origine engleză.

Campania de promovare, care a avut loc în luna septembrie, a fost reprezentată de faimoasele modele Burberry: Kate Moss şi Cara Delevingne.
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.