Un fel de disclaimer

By  | 

Voi incepe prin a spune raspicat cu NU sustinem catusi de putin atitudinea «adelei mateescu» daca acesta este numele real si nu consideram ca e firesc sa iti sustii punctul de vedere atat de virulent la fel cum nu o sustinem nici pe cea a lui «mannu».

Totusi, subiectele care ne dor sunt altele :

  1. Se prea poate, ii dau dreptate adelei, ca anumite articole sa fie pur si simplu scoase in context sau citite fara o ulterioara analiza. Nu incerc sa fiu ironica, nici nu ma astept pe bune ca cineva sa «analizeze» temeinic un text de revista 🙂 – dar am o minima asteptare ca, in general, continutul acestuia sa fie macar citit bine inainte de a fi desfiintat. Si atunci cand se intampla asta – sa fie argumentat. Nu scos totul din context.
  2. Asta chiar ne doare frizand agonia – fetelor, daca ati inteles gresit, mai cititi o data, iar daca vi se pare absurd ce spune articolul – va rugam insistent sa nu va luati dupa ce spune. Sincer acum, chit ca e munca noastra, nu ne putem imagina si nu am putea trai cu gandul ca cineva se va hrani cu pastile si va scoate din alimentatie legumele pentru ca asa i s-a parut ca a citit intr-un articol pe Cosmopolitan.ro sau in revista.

Disclaimerul de care vorbesc si de care se pomenea si in comentarii este pe buna dreptate necesar. Nu sustinem ca nu ne asumam consecintele pentru ca nu e catusi de putin vorba despre asta. Din contra sustinem ca ne asumam toate criticile chiar si neargumentate la articole si texte prost intelese si necitite in schimbul sanatatii voastre 😉

Reamintesc pentru cei care au deschis mai tarziu televizoarele ca articolul vorbeste despre o dieta de dezintoxicare – in mod firesc ar fi trebuit specificata perioada de timp maxima in care e normal sa se tina o asemenea dieta si care, tot in mod firesc, nu ar trebui sa depaseasca sub nici o forma 2 – 3 zile in conditiile alimentare expuse in text. Se va bea mult ceai neindulcit, se pot manca grapefruit si kiwi, brocolli, salata verde si peste.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *