Make-up pentru vara 2008

By  | 

Albastru

In 2008 nuanta de abastru revine in forta cu multa indrazneala si creativitate. Nu stii cum sa o porti cu stil? Daca esti indrazneata, fardeaza puternic pleoapa superioara sau, daca vrei sa fii mai discreta, poti folosi mascara in nuanta de albastru. Nu incarca foarte mult fata. Nuantele pale sau naturale ale buzelor sunt ideale; pentru a nu avea un look de clown.

  • Hot Beauty Trend: Te-ai gandit vreodata la un machiaj in nuante de albastru si galben? Ne referim la pleoapele in tonuri de bleu pe care Karl Lagerfeld le propune in aceasta vara. Pentru o evidentiere aparte a ochilor, a ales machiajul in doua nuante: bleu pe pleoapa superioara si un fard galben pe pleoapa inferioara. Indraznesti sa il porti?

Bronz

Foloseste fard in nuante de bronz daca vrei sa obtii un look metalic, glamour, stralucitor. Nuantele de bronz au inceput sa fie evidentiate inca din prezentarile de moda pentru sezonul toamna-iarna 2007/2008. Poarta cu stil: poti sa il scoti in evidenta sau sa il completezi folosind culori mai inchise sau mai multe tonuri de bronz. Merge de minune cu „buzele-nude” si cu ochii dechisi.

Oscar de la Renta il foloseste. Sau pentru un efect mai dramatic inspira-te de la Nina Ricci.

Dark si smokey eyes

In 2008, machiajul de zi preferat este unul subtil si natural, iar pentru seara se pune accentul pe ochii super-dramatici.

Fixeaza punctul central al machiajului asupra ochilor. Iti sugerez sa incerci pentru buze nuante de roz sau pale. Daca insisti sa folosesti nuante mai tari, urmeaza clasicul look glamour prezentat la show-ul Viktor & Rolf sau Louis Vuitton – cu buze pictate imaculat cu rosu intens si ochi fardati dramatic.

Culoarea este un punct forte in 2008 (si nu numai in make-up!) asa ca te incurajam sa experimentezi, sa indraznesti… poate dai nastere unui trend (cine stie?!) adauga si alte culori, amesteca, combina, potriveste. O nunata de bronz cum arata cei de la Versace sau o idee de mov sau albastru pentru a mai lumina ochii.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *