De ce ne place Game of Thrones?

By  | 

Milioane de persoane din toată lumea urmăresc „Game of Thrones”, acesta fiind unul dintre cele mai populare seriale din ultimii an.

Bazat pe seria de cărți fantasy „A Song of Ice and Fire”, scrisă de autorul american George R. R. Martin, serialul „Game of Thrones” a cucerit milioane de oameni foarte rapid. Ajuns la cel de-al șaselea sezon, continuă să primească aproape exclusiv recenzii pozitive, fiind foarte bine primit atât de public, cât și de către critici.

Emilia Clarke, cea mai sexy femeie din lume

Și, totuși, ce are „Game of Thrones” atât de special încât a devenit unul dintre cele mai bune seriale ale momentului?

Pentru început, „Game of Thrones” nu este un basm frumos în care eroii trec peste obstacole aparent imposibile și trăiesc fericiți până la sfâșitul vieții. Acest lucru a fost evident încă din primul sezon, când Lordul Ned Stark a fost ucis pe nedrept. Chiar dacă ne atașăm de personajele pozitive și vrem să ducă o viață cât mai bună sau, dimpotrivă, ne dorim ca personajele negative să fie distruse, este refreshing să vizionezi un serial asemănător cu realitatea din acest punct de vedere.

Apoi, scopul oricărui serial este ar trebui să fie să te facă să simți ceva, fie că e vorba de sentimente pozitive sau negative. Ce rost are să te uiți la un serial doar de dragul de a privi un ecran timp de aproape o oră pe săptămână? Iar „Game of Thrones” este într-adevăr un serial foarte intens, unde poți râde, țopăi de fericire, spera, regreta, dar și plânge două ore după terminarea unui episod sau urî cu adevărat un personaj.

A photo posted by Umut Умут (@umutot) on

De asemenea, are deseori răsturnări de situație cu adevarăt spectaculoase, spre deosebire de alte filme, seriale sau cărți. Acum crezi că totul este ok, peste o secundă personajul tău este întins pe jos, cu răni de pumnal pe tot pieptul. Și, când crezi că le-ai văzut pe toate, serialul îți dă încă un pumn în față.

A photo posted by @_curam on

Personajele sunt foarte diverse, de la regi, prințese, preotese misterioase și cavaleri la sălbatici, dragoni, zombie de gheață și uriași. Poate că există anumite personaje care nu te vor cuceri din prima scenă, considerându-le banale, dar există și unele care te vor da pe spate imediat cum vor apărea pe ecran.

Because boobs. Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place. Okay, okay, sunt și multe personaje masculine după care putem să salivăm.

Jon Snow și Ygritte formează un cuplu în viața reală

Nu în ultimul rând, scenariul este excelent, actorii au fost foarte bine aleși, peisajele sunt absolut superbe, iar muzica e pe măsură.

Ce motiv ar putea exista să nu îți placă Game of Thrones?!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *