Cei mai sexy burlaci ai lui 2008

By  | 

Revista „People” face in fiecare an topul celor mai hot barbati ai anului. Anul asta, surprize-surprize, burlacul cel mai hot si sexy al anului e Mario Lopez, detronandu-l pe Matthew McConaughey – burlacul anului 2007.

Top 10 cei mai sexy burlaci ai anului 2008:

1. Mario Lopez
2. Brody Jenner si Frankie Delgado
3. David Cook
4. Terrence Howard
5. Bryan Spears
6. Gerard Butler
7. James Blake
8. Bret Michaels
9. Andy si Akiva
10. Hunter Johansson
11. Adam Levine

Mario Lopez a devenit cunoscut in anii ’90 cand jucat in serialul „Salvati de clopotel”. Va mai amintiti de el? A revenit in atentia publicului cu „Dancing With the Stars” si mai prezinta emisiunea de pe MTV, „America’s Best Dance Crew”.

Ce mai uimeste pe mine este prezenta unor nume mai putin cunoscute in top 10? Sa fie ca nu mai sunt celebritati cunoscute hot&sexy si, mai ales, SINGLE?

Terrence Howard si Bret Michaels – la ei cred ca a fost o eroare de tipar :P. Ca sa nu mai zic ca Adam Levine merita si el un loc de onoare in top 5 – macar!

Brody Jenner si Frankie Delgado, ocupantii locului 2, poate ii recunosti din show-ul de pe MTV, „The Hills” unde fac ravagii printre fetele „de pe deal”. In top mai apare si fratele mai mare al lui Britney Spears, dar si fratele geaman al actritei Scarlett Johansson. Daca nu isi fac fratii vedete macar sa ii aduca in topul celor mai sexy, nu?

Tu pe cine ai fi ales burlacul anului?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *