#WineLips: ruj vișiniu rezistent la… sărut

Cel mai sexy trend al sezonului: buzele burgundy sau #winelips pe Instagram, necesită un pic de pricepere la aplicare, dacă nu vrei să retușezi des buzele. Deci pe lista de cumpărături – ruj vișiniu!

ruj vișiniu
Pasul 1. Aplică un strat fin de fond de ten cu textură satinată, pentru un aspect cât mai natural. Pentru a preveni strălucirea necontrolată, așterne puțină pudră pe zona T.

Pasul 2. Aplică pudră sau loțiune bronzantă pe toată fața, plus gât și decolteu, pentru a face pielea mai „caldă”, apoi reaplic-o pe culmile obrajilor pentru un contur subtil. Perie-ți sprâncenele și umple eventualele spații libere cu un creion, trasând linii ce imită firele de păr.

Pasul 3. Echilibrează efectul buzelor intens colorate prin machiajul ochilor: plasează culoare direct la baza genelor superioare, mai degrabă decât pe pleoape. Aplică un fard în nuanța șampaniei în pliurile ochilor, apoi defineșt-ți genele cu două straturi de mascara.

Acum fă-ți buzele irezistibile, dar rezistente la… sărut urmând sfaturile din pașii următori:

Pasul 4. Aplică prin tapotare un corector pe buze. Culorile par mai intense (și rezistă mai bine) atunci când sunt aplicate pe un fond neutru. Cel mai bine ar fi să îl aplici cu o pensulă plată.

Pasul 5. Conturează buzele cu un creion de buze super-ascuțit (ai grijă să aibă aceeași culoare precum prețiosul tău ruj vișiniu). Apoi folosește latul vîrfului de creion pentru a umple conturul.

Pasul 6. Aplică un strat subțire de ruj folosind o pensulă pentru buze – secretul aplicării precise. Folosește un șervețel pentru a-ți tapota delicat buzele, apoi mai aplică un strat de ruj și tapotează din nou. Șervețelul va reduce din umiditatea buzelor, lăsînd pe piele mai mult pigment.

Tușa finală. Aplică un blush roz deschis pe pomeți și fixează-ți machiajul cu o pudră translucidă. Pentru un contur și mai fidel al buzelor, poți folosi o pensulă plată cu fond de ten, cu care să treci cu precizie pe lângă conturul buzelor.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.