Vitamina C, asul din mânecă pentru un ten mereu tânăr

Vitamina C este un ingredient de perfecționare a pielii, care este tolerat de aproape toate tipurile de piele imediat. Dacă îți dorești un ten mereu tânăr, nu exista să o folosești!

„Sunt obsedată de vitamina C”, spune Mona Gohora, profesor asociat la Yale. „Este elegant din punct de vedere cosmetic, irită pielea rar, nu interacționează cu alte substanțe și face pe toată lumea să arate foarte bine”.De ce este vitamina C atât de importantă?

„Vitamiina C este unul dintre cei mai puternici antioxidanți disponibili pentru tatarea pielii”, spune Joshua Zeichner, director de cercetare cosmetică și clinică la spitalul Mount Sinai din New York. El adaugă: „acționează ca un stingător de incendiu în cazul inflamațiilor și a deteriorării cauzate de radicalii liberi.”

Citește și: Capcanele îngrijirii acasă 

Ce produse cu vitamina C să cauți?

Sunt recomandate în special serumurile, în special pentru că sunt foarte ușor de aplicat, dar și pentru că sunt atât de eficiente.

La ce rezultate să te aștepți?

Protejează pielea, elimină umflaturile, reduce ridurile fine, stimulează producția de colagen, te scapă de cicatricile cauzate de acnee și te petele întunecate. Cu alte cuvinte, este un ingredient magic!

Citește și: Care este parfumul ideal pentru tine? 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Chloe Metzger)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.