VIDEO. Dana Rogoz ne dezvăluie ritualurile ei de frumusețe

Călătorește foarte mult, în locuri nu neapărat comode, are o viață socială extrem de activă, este actriță, blogger, femeie de afaceri (owner brand MOON by Dana Rogoz) și nu în ultimul rând este mămică, iar toate aceste roluri o solicită constant. Însă, în ciuda tuturor provocărilor personale și citadine, Dana Rogoz arată perfect nu numai în poze sau video-uri, ci și în realitate.

Tocmai de aceea, în timpul ședinței foto pentru pictorialul pe care l-am realizat împreună – „DANA ROGOZ LOVES THE CITY” (pentru noul număr al revistei Cosmopolitan România, deja la toate punctele de difuzare presă), ne-am oprit pentru câteva minute la povești despre frumusețe. Astfel, poți afla în interviul de mai jos, succint, care sunt sursele de unde Dana își ia cele mai corecte informații în materie de skincare și ritualuri de frumusețe care chiar funcționează, care sunt regulile ei de alimentație și, nu în ultimul rând, care sunt cele mai eficiente ritualuri de îngrijire în care crede.

Află cum a fost în backstage chiar în timpul ședinței foto, unde am surprins câteva momente inedite cu Dana Rogoz accesând materialul: Dana Rogoz este o adevărată #CityGirl – VIDEO din backstage

Mai mult, Dana ne-a povestit câte ceva și despre următoarele ei proiecte profesionale și personale. Pentru noi a fost o mare bucurie să stăm de vorbă cu Dana Rogoz și să descoperim micile ei secrete, așa cum sperăm că va fi și pentru tine să o revezi mai jos:

https://youtu.be/9R7xOlF_q7I

Iar, dacă vrei să o întâlnești personal și să afli și mai multe despre cum reușește să se mențină într-o formă impecabilă, vino să te întâlnești cu Dana Rogoz pe 7 martie, la evenimentul nostru Skin & The City, unde vom discuta despre ce înseamnă detox pentru piele și cum prevenim efectele poluării asupra tenului, indiferent de personalitatea noastră urbană și de stilul nostru de viață citadin. Tot la eveniment le vei întâlni pe Anca Pavelescu, Alexandra Crăescu, Larisa Costea – invitații Cosmopolitan și elmiplant cu care vei putea împărtăși cele mai bune sfaturi despre efectele vieții de oraș asupra tenului și despre ritualurile de îngrijire care ne asigură, zi de zi, o piele sănătoasă și strălucitoare!

Află mai multe detalii despre locație, ora evenimentului și invitați, accesând materialul: Înscrie-te la Skin & The City…

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.