10 secrete de beauty de la îngerii Victoria’s Secret

 

Cele mai dorite femei din lume – îngerii Victoria’s Secret, se dezgolesc de mister și ne spun cum reușesc să arate atât de hot pe podium (la orice oră).

 

1 Înainte de toate…

Un ritual de îngrijire complet este baza frumuseții. Înainte de a aplica orice produs, primul lucru la care trebuie să te gândești este să duci o viață sănătoasă, pentru că lipsa somnului, deshidratarea și excesul de zahăr nu fac bine pielii. Deci, mult somn și multă apă, obligatoriu!

 

2 Mănâncă sănătos și curat

Chiar înainte de show, toate modelele Victoria’s Secret mănâncă pe cât se  poate de sănătos, consumând smoothie-uri. „Brazilianul” este favoritul lor, și este preparat cu lapte de migdale, un pic de proteină din cânepă pentru a le menține nivelul de energie crescut după exercițiile fizice, pe tot parcursul zilei.

 

3 Fără alcool

Unele dintre modelele Victoria’s Secret se abțin în totalitate de la alcool și adoră să bea apă din belșug, dar și sucuri proaspete de ananas și mango pentru a se menține hidratate și fresh.

 

4 Exercițiile la bară sunt făcute pentru trupul femeii

Exercițiile bazate pe principii din balet și Pilates sunt favoritele absolute ale „îngerilor” Victoria’s Secret, deoarece lucrează și acei mușchi minusculi și fac minuni pe zona interioară a picioarelor, coapsele interne, spate și stomac.

 

6 Nu uita să schimbi frecvent

Alternarea diferitelor tipuri de exerciții fizice este super importantă. Este bine să diversifici, uneori te plictisești oricum să faci același lucru, iar mușchii se obișnuiesc cu rutina, deci trebuie să faci altceva pentru a obține rezultate optime.

 

7 Unt de cocos? Păi, sigur…

Îngerii Victoria’s Secret adoră balsamul de păr și multe dintre ele folosesc Pantene, dar dacă părul este foarte uscat, un remediu natural ar fi cel mai potrivit, și anume aplicarea untului de cocos pentru o hidratare optimă a podoabei capilare.

 

8 Noapte e un sfetnic bun

Unele dintre modelele Victoria’s Secret sunt „fane” declarate ale noii game de îngrijire de la Charlotte Tulbury. Arma secretă este o cremă ce poate fi folosită cu succes după un zbor cu avionul, când pielea este super-deshidratată. Aplică și las-o pe față peste noapte, iar în zori curăță-ți fața și vei vedea că tenul este total reîmprospătat.

 

9 Curăță-ți fața zilnic, înainte să mergi la culcare

Una dintre cele mai simple căi pentru piele strălucitoare și sănătoasă este curățarea și hidratarea de seară.

 

10 Raiul părului

Pentru uzul zilnic, spray-ul pentru textură este printre favorite, dar dacă părul este degradat, tratamentul MoroccanOil este un remediu excelent pentru ca părul să-și recapete sănătatea.

 

Încearcă și tu:

  1. HIDRATAREA PĂRULUI. Elseve Extraordinary Oil Double elixir Spray Bifazic, 26 leiVictoria's Secret ulei extraordinar pentru par
  2. FRUMOASĂ PESTE NOAPTE. Shiseido Ibuki Beauty Sleeping mask, 199 leiVictoria's Secret tips
  3. SCULPTURI FACIALE. Urban Decay Beached Bronzer Sunkissed, 144 lei3605971186912_beached_bronzer_sunkissed_swatch
  4. PIELE ÎN FORMĂ. The Body Shop Pinita Colada fresh body sorbet, 62 lei1048239-pinita-colada-body-sorbet-200ml_inpinpj007
  5. TEN FRESH NON STOP. Kiehls Cactus Flower Tibetan Ginseng Hydrating mist, 89 leicactusflowertibetanginsengmist_75ml
  6. PĂR DES ȘI CU VOLUM. Kerastase Densifique Fondant densite, 132 leifondant-densite1000px
  7. PROTECȚIE SOLARĂ. Chanel Sublimage La Protection SPF 50 UVA, 501 leila-protection-uv-spf-50-uva
  8. NOTELE SEDUCȚIEI. Michael Kors Sexy Sunset 100 ml, 509 leimkc_sexysunset_100ml_bottlecrtn_spb_5j5x_silo_72dpi
  9. BRONZ SĂNĂTOS. St. Tropez Self Tan Luxe oil, 179 leiself-tan-luxe-dry-oil-high-res
  10. TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE. Givenchy Intemporel Global Youth Silky Sheer, 629 lei (Exclusiv Sephora)sovisual_intemporel_cremefine_dessus_50423

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.