Venus & Olay – Perechea potrivita picioarelor tale


Fie că îţi doreşti să arăţi senzaţional
în cele mai noi colecţii ale acestui sezon sau pur şi simplu să te simţi incredibil în pielea ta, este esenţial să ai încredere în tine şi în feminitatea ta. 

 
Atunci cand ştii că ai o piele de zeiţă esti PLINĂ DE ÎNCREDERE şi  eşti pregătită pentru orice: să pui în valoare acea ţinută fabuloasă pe care ai achiziţionat-o recent, să străluceşti pe ringul de dans sau pur şi simplu să-l laşi fără cuvinte în momentul în care o să te vadă.
 

Noul Venus & Olay este primul tău aliat în lupta pentru menţinerea încrederii în tine
şi pentru atragerea atenţiei celor din jur! Pentru prima dată  Venus şi Olay sunt prezentate împreună într-un aparat de ras care care combină perfect cea mai bună tehnologie de îndepărtare a părului nedorit de la Gillettte Venus şi expertiza Olay în îngrijirea pielii. Este un produs complet, care îşi propune să-ţi îmbunătăţească ritualul de îngrijire a picioarelor şi să-ţi  ajute pielea să îşi păstreze nivelul optim de hidratare. Totul pentru o piele de Zeiţă!
 
70% dintre femeile care au încercat deja noul Venus & Olay au afirmat că acesta este mai bun decât orice alt aparat de ras pe care l-au folosit sau testat vreodată. În plus, 73% dintre acestea au fost de acord că, după ce au folosit Venus & Olay, pielea lor era mai catifelată, iar 72% au afirmat că pielea era mai fină la atingere. 
 
Sistemul Venus cu cinci lame transformă ritualul de îngrijire a picioarelor într-o experienţă confortabilă datorită faptului că urmăreşte îndeaproape linia corpului şi, implicit, lasă picioarele fine şi catifelate. Cele două benzi hidratante Olay incorporate aparatului de ras conţin ingredinte care permit o mai bună alunecare pe piele precum şi ingrediente care îngrijesc pielea şi o ajută să arate incredibil de bine.
 

Benzile hidratante Olay conţin:

Glicerină – un ingredient natural care hidratează pielea;
Petroleum – protejează pielea, ajutând la menţinerea nivelului de hidratare optim al unei pieli demne de o zeiţă;
Unt/ Ulei de Kokum – un unt/ ulei botanic/ vegetal din aceeaşi familie cu untul de cocos şi cel de shea. Unturile botanice sunt extrem de folosite în cremele destinate pielii datorită proprietăţilor lor emoliente; în plus, acestea sunt absorbite rapid de piele şi, implicit, o menţin hidratată şi sănătoasă.
 
Femeile vor să arate incredibil de bine şi, pentru că au stil de viaţă extrem de agitat,  îşi doresc să obţină acel look cât mai repede cu putinţă. Un studiu pe care l-am realizat de curând la nivel global atestă faptul că, deşi 85% dintre femei consideră că rutina lor de îngrijire a pielii este cel mai important pas către obţinerea înfăţişării pe care şi-o doresc, patru din cinci femei (80%) îşi doresc ca tot acest proces de înfrumuseţare să fie unul cât mai simplu. Pentru a răspunde acestei nevoi, am lansat noul Venus & Olay, produsul care include toate ingredientele esenţiale pentru o piele de zeiţă.
 
O piele de zeiţă te face să te simţi mult mai încrezătoare! Opt din zece femei afirmă că se simt cel mai încrezătoare imediat după ce şi-au îndepărtat părul nedorit de pe picioare. 
 
 

Mici secrete Venus:

Fie că vorbim de o ieşire în club cu fetele sau de o întâlnire cu bărbatul visurilor tale, este esenţial să ţii minte aceste secrete de stil care te vor ajuta să-ţi pui în evidenţă picioarele de zeiţă. Bucură-te de forma corpului tău şi de ţinutele tale:
Dacă ai un corp cu forma de clepsidră, lasă-ţi picioarele să strălucească în fuste sau rochii scurte
Dacă ai un corp cu formă de pară, iar picioarele sunt unul dintre punctele tale forte, ai putea să  încerci pantaloni trei sferturi cu imprimeu.
Pentru un corp cu talia mai putin definită, încearcă fuste scurte evazate sau pantaloni strâmţi.
 
Ţine minte: la Gillette Venus orice rezervă Venus se potriveşte oricărui mâner Venus. Aparatele Venus & Olay sunt disponibile în supermarketurile din România de la începutul acestei veri.
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.