Vacanţă cu manichiură de nota 10!

Pleci la mare sau la munte? Ai ales cumva o destinație însorită? Noi așa sperăm! Iar unghiile tale îți vor mulțumi. Și vor fi mai frumoase și mai puțin casante. De ce? Ei bine, se pare că lor le place mediul mai puțin umed.

Si totuși ce pui în bagaje atunci când pleci la mare? Ce alegi să iei cu tine astfel încât să nu fi un salon de unghii ambulant?  • Primul pe lista: un degresant de unghii sau un săpun natural care să îți curețe bine unghiile. Dacă  nu esti lămurită care e necesitatea acestui produs în bagaj, fii atentă. Pentru că lacul de unghii să adere unghia trebuie să fie curata și non-grasa. E logic, da?

Apoi, să ai musai în bagaj un buffer. El vine să uniformizeze suprafața unghiei. Și uite ce mai pui în beauty case-ul destinat unghiilor. O bază care să îți  protejeze luciul natural si calitatea unghiei. O ojă în sine, precum și un top (produs de sigilare a culorii) sau un produs de uscare rapidă.

Bază de unghii: Life Jakcket 34, 82 lei

Bază de unghii: Melkior 29,00 lei

Produs de uscare rapidă: Quick Dry de la Jessica Cosmetics 73,00 lei

Produs de uscare rapidă Express Dry Melkior: 29,00 lei

De altfel, Jessica Vartoughian, Fondatoarea & CEO Jessica Cosmetics International, ne sfătuiește să nu băgăm mâna în apă timp de 3 ore dupa aplicarea culorii. Si să insistam zilnic cu un strat de top ca sa menținem culoarea fresh.

Vacanța frumoasa!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.