Upgrade de frumusete

Cunosti parerea generala in legatura cu vizibilitatea: afirma-te sau… ascunde-te definitiv!

In traducere: de vreme ce investesti o gramada de timp in ceva, depune cit de mult efort si pasiune poti pentru a obtine rezultate optime. E un motto care e valabil in viata de zi cu zi, dar si la capitolul frumusete.

Machiajul si coafura te pot face sa fii si mai increzatoare in tine. Cu alte cuvinte, frumusetea e in lucrurile… cu volum!

Alungeste-ti genele

Genele lungi sint un „sinonim” al inocentei, dar si al flirtului, sustine Kate Lee, make-up artist Chanel, creatoarea acestui look.

Mai intii aplica o pudra pe ele; aceasta va absorbi grasimea si va ajuta mascara sa stea bine pe gene.

Foloseste apoi aparatul pentru ondulat genele, cit mai aproape de radacina. Aplica o mascara pentru volum (Revlon 3D Extreme TM Mascara, 52 lei).

Pentru un look romantic, apeleaza la gene false (la colturile externe ale ochilor), putin mai lungi decat ale tale.

Clipeste si… vrajeste!

Plete in vint

Parul drept si cu volum, usor ondulat spre virfuri… iata secretul atractiei!

Unul dintre stilistii celebritatilor, Giannandrea (care semneaza coafura din imagine), te sfatuieste sa dai volum parului, aplicind spuma si masindu-l la radacina. Usuca-l apoi complet.

Prinde suvitele mai scurte in virful capului si foloseste din nou uscatorul pentru parul mai lung. Desfa-l si pe celalalt si foloseste peria pentru a-ti orienta virfurile spre exterior.

Intoarce-ti citeva suvite cu ondulatorul, aplica un fixativ de sus in jos, apoi pulverizeaza putin pe degete si fixeaza virfurile suvitelor ondulate.

Buze pline si sexy

Emotiile ni se pot citi pe buze si, de cind lumea, o forma perfecta si o culoare vie arata apetisant, spune Kate Lee.

Pregateste-ti buzele scufundind un betisor de machiaj in crema hidratanta si intinde-o bine pe buze pentru a le hrani din belsug. Foloseste un servetel pentru a absorbi grasimea si aplica un ruj rosu aprins.

Daca iti conturezi buzele inainte cu un creion in culoare neutra, rujul nu va depasi marginile buzelor, mai spune make-up artist-ul. Pentru un plus de volum, aplica un iluminator in Arcul lui Cupidon!

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.