Un tuș pentru pleoape – posibilități infinite

Ai un tuș pentru pleoape și-l folosești doar pentru a… trage linie?

Un tuș pentru pleoape se poate dovedi o adevărată baghetă magică în machiajul ochilor, aducându-l la stadiul de artă. Dar mai întâi de toate, trebuie să știi că fiecare formulă de tuș de pleoape are o „misiune” clară; cu alte cuvinte, este important să alegi produsul potrivit atunci când ai în minte un anumit stil. Mai precis:

Tuș pentru pleoape lichid.

Regăsit și sub denumirea de „cerneală”, este perfect pentru a trasa o linie definită, însă este mai greu de controlat și corectat în comparație cu alte formule. Trasează o linie fină de-a lungul genelor, apoi extinde-o spre exterior. Desenează repere sub formă de puncte sau linii scurte, și abia apoi unește-le și umple-le. Sau folosește un șablon.

Stilou/ștampilă. 

Stilourile sau markerele cu vârf ascuțit oferă controlul specific creioanelor și rezistența tușului lichid. Mai nou, acest tip de produs are vârful exact în forma codițelor „cat-eye”, astfel încât să le imprimi direct în colțurile ochilor.

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner, 125 lei; Rimmel London Wonder Wing Eyeliner, 24 lei; Lancome Grandiose Liner, 125 lei; Șablon Cat Line Eyeliner, 3,9 lei.

Gel/tuș pentru pleoape solid.

Pentru un rezultat precis , poți să îl aplici cu o pensulă subțire sau unghiulară. Cea din urmă îți permite să imprimi o formă precisă în colțurile externe ale ochilor, folosindu-te de terminația ascuțită.

Creion. Este cel mai ușor de manipulat; alege creioane cremoase, cerate, sau gel – acestea din urmă au o rezistență mult mai bună, pentru aplicarea de zi cu zi; începe din colțurile externe și trasează înspre interior, diminuând din grosime pe măsură ce avansezi.

Acum că ești deja expertă în tuș pentru pleoape, inspiră-te din look-urile trendy din această galerie pentru a-ți crea stilul potrivit.

Foto: Imaxtree

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.