(P) Un ten impecabil in doar 2 minute pe zi – iata ce trebuie sa faci!

Pe masura ce tehnicile de makeup evolueaza cu viteza luminii, tenul sanatos devine centrul de interes al tuturor expertilor in beauty pentru a gasi solutii rapide si intelegente pentru o piele frumoasa.

Am testat pentru voi cel mai rapid si eficient program de curatare a tenului de la FOREO si va povestim tot ce trebuie sa stiti despre tehnologia de beauty a viitorului.

FOREO LUNA play smart este mai mult decat un dispozitiv de curatare, este un antrenor de frumusete ce ofera tratamente adaptate tipului tau de piele.  Aceasta perie de curatare, conectata la o aplicatie mobila, realizeaza o analiza a pielii inainte de a incepe programul de curatare potrivit. Ce poti descoperi in urma acestei analize? Nivelul de hidratare, tipul de ten si varsta biologica a tenului Este suficient sa descarci pe telefon aplicatia FOREO si sa o conectezi la dispozitiv. Simplu, nu?

Si cum lucrurile bune nu vin niciodata singure, am testat FOREO LUNA play smart impreuna cu nou lansatul Micro Foam Cleanser – o formula cremoasa, ce contine micro-particule ce se transforma in spuma la contactul cu apa, curatand in profunzime tenul si oferind in acelasi timp ingrijire datorita continutului de amino-acizi si  vitamina E.

FOREO micro-foam spuma de curatare a tenului

In mai putin de 2 minute, FOREO LUNA play smart si cleanser-ul Micro Foam activat de pulsatile T Sonic, lasa tenul la fel de curat ca dupa o vizita in salonul cosmeticienei. In plus, datorita continutului de amino-acizi si vitamin E contiut de Micro Foam cleanser, pielea ta este instant calmata si hidratata.

Ce ne-a placut cel mai mult in urma experientei de curatare cu LUNA play smart si Micro Foam Cleanser?

-Nu mai trebuie sa suferim cateva ore la cosmetica pentru senzatia de ten perfect curat-il putem obtine acasa, intr-un timp scurt si placut.

-Peria faciala este ultra-igienica, testata dermatologic, adaptata tuturor tipurilor de ten, la fel ca si formula de curare vegana, certificata Cruelty-Free.

-Aplicatia FOREO pastreaza istoricul tuturor analizelor tenului si poti vedea progresul de la o utilizare la alta- putem iterveni inclusiv  asupra varstei biologice, pe masura ce imbunatatim niveul de hidratare. O piele curate este o piele mai tanara!

Concluzie: FOREO LUNA play smart si Micro Foam Cleanser sunt tot ce ai nevoie pentru a obtine si mentine o piele frumosa, in cel mai scurt timp. Este nevoie insa de perseverenta pentru ca nu exista zile de pauza de la ingrijire.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.