Un make-up desăvârșit poate să necesite pensule de machiaj neobișnuite

Mulți spun că machiajul este o artă. Așa cum un pictor sau un sculptor ar avea nevoie de cele mai bune unelte pentru a crea o operă de artă, așa și un make-up artist va trebui sa folosească cele mai inedite pensule machiaj pentru obținerea unui look desăvârșit.

Majoritatea iubitoarelor de make-up dețin deja o întreagă colecție de pensule machiaj, precum cea pentru pudră, fond de ten, blush, însă există multe altele de care probabil încă nu ai auzit și nu știi cum ar trebui să le folosești.

Pensulele de machiaj vin în multe forme și mărimi, însă, nu și cu instrucțiuni de folosire. De care ai neapărat nevoie? Ce face fiecare pensulă în parte? Cu toate că unele dintre acestea ți s-ar putea părea puțin ciudate, de fapt, te vor uimi cu rezultate fantastice.

Pensula evantai

Pe cât de eficiente, pe atât de distractive, pensulele de machiaj evantai sunt foarte utile în rutina zilnică a oricărui machiaj. Datorită aspectului lor, acestea sunt o unealtă fantastică pentru îndepărtarea fardului de ochi căzut și pentru aplicarea iluminatorului.

Pot fi, de asemenea, folosite pentru a întinde măștile sau cremele de față. Prin folosirea unei pensule în locul propriilor degete, vei ajunge să folosești mult mai puțin produs.

Cu toate acestea, cel mai important rol al pensulelor evantai este în cazul folosirii iluminatorului. Aplicarea unor pigmenți strălucitori pe suprafața pomeților și deasupra buzelor cu o pensulă de machiaj pufoasă îți va asigura un blending fără cusur, astfel încât pielea ta va părea aproape ireal de ravisantă.

Cufundă perii în pudra iluminatoare, scapă de excesul de produs și apoi, prin mișcări fine liniare, accentuează zonele feței care vrei sa iasă în evidență.

Pensula kabuki

În ciuda numelui neînțeles, pensulele kabuki sunt populare în rândul cunoscătoarelor de make-up. Probabil că ai deja una în colecție și probabil că o folosești așa cum consideri că ar trebui: pentru aplicarea pudrei libere, ceea ce nu este greșit. Însă, există multe alte roluri necunoscute pe care această uneltă pufoasă le poate avea în arta machiajului.

Spre exemplu, poți folosi aceste pensule machiaj pentru a-ți aranja firele de păr rebele. Pulverizează un spray de păr pe suprafața perilor și ,,îmblânzește-ți” părul, fără a fi nevoie să iei de la capăt realizarea coafurii.

Urmează să pleci la un eveniment, iar rochia ta vine la pachet cu un decolteu amețitor? Îți poți contura clavicula cu ajutorul unei pensule kabuki și a unei pudre iluminatoare. Rezultatul? O structură osoasă bine conturată și niște umeri seducători!

Uneori, produsele de frumusețe care îți par ciudate sunt, de fapt, adevărate eroine ale frumuseții. Alegerea unor pensule de machiaj de calitate este o parte esențială pentru obținerea unui look fenomenal.

Pe lângă clasicele pensule pentru sprâncene, fond de ten și pudră, ai putea să te încrezi și în accesoriile care nu ți se par la îndemână. Nu ai de unde să știi cât de mult le vei adora decât dacă vei începe să le folosești, așa că, ce mai aștepți? Nu judeca după aparențe, ai uitat? Machiajul tău de revistă așteaptă să fie complimentat cu pensule machiaj de toate felurile.

 

 

Sursă: iAgency

Sursă foto: peakpx.com

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.