Tutorial VIDEO: Trucuri pentru conturarea fetei

Laura Muşuroaea, beauty vlogger, ne va învăţa astăzi cum să ne conturăm corect faţa.

Primul pas este aplicarea cremei hidratante, a fondului de ten şi a concealer-ului, apoi vom trece la conturarea în sine. Alege un produs cremă mai închis cu trei-patru nuanţe decât culoarea tenului tău şi aplică-l cu ajutorul unei pensule de fond de ten exact sub osul pometului. Pentru ca linia să nu fie prea evidentă, foloseşte pensula cu care ţi-ai aplicat fondul de ten înainte, pentru a o estompa uşor. În acest fel, vrei crea acel contur sexy.Tutorial VIDEO de make-up auriu

Dacă nu eşti mulţumită de intensitate, mai aplică încă o dată produsul. Ţine minte, este mai uşor să adaugi fard decât să îl ştergi!

În continuare, urcă cu umbra spre tâmple, folosind aceeaşi tehnică. Conturează apoi şi lateralul frunţii. Nu uita să estompezi de fiecare dată produsul pentru un look cât mai natural.

Acum, a venit momentul nasulul. Conturează-l şi pe acesta cu grijă, frăă a aplica foarte mul produs. Dacă pensula de fond de ten ţi se pare prea mare în acest caz, o poţi înlocui cu una pentru concealer.

După ce ai conturat toate zonele cheie, aplică un strat subţire de pudră pentru fixarea machiajului.

Tutorial VIDEO de make-up pentru ochii mici

Reconturează acum aceleaşi zone, însă de data aceasta cu un produs pudră. Îţi recomandăm să sufli uşor pentru pensulă pentru a înlătura excesul de produs – în felul acesta, vei evita să aplici din greşeală mai mult produs decât îţi doreşti.

Pasul final îl reprezintă aplicarea unui iluminator deasupra pometelui, pe centrul frunţii şi pe buza superioară. Acesta va pune în evidenţă zonele cheie şi va oferi un aer de prospeţime.

Nu uita de blush pentru un strop de culoare!

Iar asta este tot! Simplu, nu-i aşa?

Urmăreşte paşii din clipul de mai jos şi vei reuşi şi tu să îţi conturezi perfect faţa.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.