Tutorial VIDEO: eyeliner-ul colorat

Laura Muşuroaea, beauty vlogger, ne va învăţa astăzi cum să folosim eyeliner-ul colorat pentru un look în vogă.

După ce îţi cureţi şi hidratezi tenul, aplică fondul de ten potrivit şi concealerul, pentru a uniformiza nuanţa tenului. În tutorialul de mai jos, acestea au fost în prealabil aplicate.Pentru un machiaj al ochilor rezistent îţi recomandăm să aplici în primul rând o bază de machiaj, pe care să o întinzi bine pe toată pleoapa.

Tutorial VIDEO: Trucuri pentru conturarea fetei

Pentru a reutraliza nuanţa pleoapelor, aplică pentru început un fard bej mat, într-o nuanţă cât mai apropiată de cea a pielii. Apoi, foloseşte un fard maro în pliu, pentru a scoate un pic ochiul în evidenţă. Acesta va contura foarte frumos şi natural pliul ochiului.

Acum urmează partea interesantă! În tutorialul de mai jos, Laura a folosit un eyeliner verde deschis, dar poţi folosi ce culoare îţi doreşti. Experimentează cu mai multe nuanţe şi descoperă care dintre ele îţi pune în evidenţă ochii mai bine. Cu cât mai îndrăzneţ, cu atât mai bine!

Începe de la jumătatea pleoapei şi mergi cu o linie subţire către interior. Apoi, continuă cu grijă codiţa către exteriorul ochiului. Poţi face linia mai scurtă sau mai lungă, mai groasă sau mai subţire, mai dreaptă sau mai curbată, totul depinde de preferinţele tale.

Tutorial VIDEO de make-up auriu

Pentru a contura ochiul, continuă cu aplicarea unui creion maro pe linia de jos a genelor, apoi estompează-l cu un beţişor de urechi.

În continuare, iluminează arcada şi interiorul ochiului folosind un fard alb mat.

Urmează aplicarea rimelului, după ce ţi-ai întors genele cu un cleştişor.

Nu uita să îţi conturezi sprâncenele! Ai grijă să foloseşti un fard cât mai apropiat de culoarea naturală a sprâncenelor tale.

Tutorial VIDEO de make-up pentru ochii mici

Pentru un efect de ten bronzat, conturează-ţi faţa, apoi aplică un blush.

Ultimul pas este aplicarea unui gloss sau a unui ruj într-o nuanţă naturală.

Şi asta este tot! Simplu, nu-i aşa?

Urmăreşte paşii din clipul de mai jos şi vei reuşi şi tu să creezi acest machiaj foarte simplu, dar la modă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.