Tutorial VIDEO de make-up pentru ochii verzi

Şi tu ai ochii verzi? Uită de prejudecăţi şi conturează-ţi privirea cu un machiaj în nuanţe de mov, urmând tutorialul video propus de Laura mai jos.

Multe femei se feresc să folosească farduri mov în machiajul ochilor de teamă să nu îşi accentueze cearcănele, însă cu ajutorul unui concealer de calitate nu ai de ce să te temi. Urmează şi tu paşii din tutorialul de mai jos şi vei reuşi să scoţi ochii verzi sau cu tente verzui în evidenţă.După ce îţi cureţi şi hidratezi tenul aplică fondul de ten potrivit şi concealerul, pentru a uniformiza nuanţa tenului. Pentru un machiaj al ochilor rezistent îţi recomandăm să aplici în primul rând o bază de machiaj, pe care să o întinzi bine pe toată pleoapa.

Aplică un fard într-o nuanţă neutră pe întreaga pleoapa mobilă, întinde bine şi apoi aplică fardul mov în colţul exterior, aşa cum procedează Laura în tutorialul de mai jos, pe care îl estompezi cu un fard mai deschis la culoare. Fă la fel şi pe pleoapa inferioară şi apoi luminează-ţi privirea cu un strat de fard perlat aplicat în colţul interior al ochiului, dar şi imediat sub sprânceană.

După ce ai aplicat mascara nu uita să îţi conturezi şi sprâncenele cu ajutorului unu fard într-o nuanţă apropiată de cea naturală. Ultimul pas este conturul pomeţilor, cu ajutorul unui blush într-o nuanţă potrivită tenului tău. Cât despre culoarea buzelor, noi îţi recomandăm să alegi un gloss transparent sau roz pal pentru un look de zi cuminte sau un ruj mov pentru un machiaj de seară reuşit.

Urmăreşte paşii de mai jos şi vei obţine cea mai seducătoare privire! Tu ce tip de machiaj foloseşti pentru ochii verzi?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.