Tutorial VIDEO de make-up auriu

Inspiră-te de machiajul realizat de Laura Muşuroaea, beauty vlogger, pentru un look sexy, la modă.

Primăvara aceasta avem liber la creativitate şi îndrăzneală! Astăzi îţi propunem un machiaj inspirat din tendinţele de pe podium, care va atrage privirile tuturor.După ce îţi cureţi şi hidratezi tenul, aplică fondul de ten potrivit şi concealerul, pentru a uniformiza nuanţa tenului. În tutorialul de mai jos, acestea au fost în prealabil aplicate.

Tutorial VIDEO de make-up pentru ochii mici

Conturarea sprâncenelor este un pas important în machiaj, dar ai grijă să foloseşti un fard cât mai apropiat de culoarea naturală a sprâncenelor tale.

Pentru un machiaj al ochilor rezistent îţi recomandăm să aplici în primul rând o bază de machiaj, pe care să o întinzi bine pe toată pleoapa.

Primul fard pe card îl vei aplica va fi unul auriu, pe care îl urci până în pliu. Cu ajutorul unui fard bej şi a unei pensule de blending, estompează uşor fardul auriu.

Tutorial VIDEO de make-up pentru ochii verzi

Apoi, aplică un fard bronz sidefar în colţul extern al ochiului şi în pliu. Acesta îţi va contura discret ochiul şi va oferi acel look bronzat pe care l-am tot văzut recent pe podiumuri. În continuare, estompează din nou cu acelaşi fard bej de mai devreme.

Să trecem acum la pleoapa inferioară! Aplică un creion maro, apoi estomnează-l uşor cu un beţisor de urechi. În colţul extern, pe ambele pleoape, foloseşte un creion într-o nuanţă mai închisă, pentru crearea unei profunzimi sexy a ochiului. Nu uita să estompezi şi de data aceasta.

Pentru a ilumina privirea, aplică un fard alb la colţul interior al ochiului, dar şi sub sprânceană. Pentru un plus de strălucire, aplică puţin fard auriu şi în colţul interior.

Urmează aplicarea rimelului. În tutorialul de mai jos, Laura a sărit peste acest pas, având extensii de gene.

Ce greseli facem in aplicarea rujului

Acum, ne vom ocupa de conturarea pomeţiilor, folosind un bronzer potrivit tenului tău.

Nu mai rămâne decât să te ocupi de buze şi ai terminat! Poţi folosi, la fel ca în tutorialul de mai jos, un ruj corai, dar, aşa cum am spus şi la început, primăvara aceasta ai liber la creativitate! Nu uita ca înainte de aplicarea rujului să foloseşti un creion de buze.

Urmăreşte paşii din clipul de mai jos şi vei reuşi şi tu să creezi acest machiaj foarte simplu, dar la modă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.