Tutorial de machiaj pentru Halloween: vampir sexy (VIDEO)

Au rămas doar câteva zile până la Halloween şi cel mai probabil deja ţi-ai ales costumul pe care îi vei purta la petrecere. Dacă ai ales să fii un vampir sexy, vei avea nevoie şi de un machiaj pe măsură!

Reali sau nu, vampirii au fost dintotdeauna un subiect de interes în toată lumea. Aceste fiinţe fascinante care au anumite puteri supranaturale, se hrănesc cu sânge şi sunt nemuritori au devenit susră de inspiraţie pentru numeroase romane, seriale sau filme. Dacă la început ei erau văzuţi ca nişte monştrii sângeroşi, în prezent ei sunt descrişi ca sofisticaţi şi carismatici, având trăsături fizice frumoase.Aşa cum bine ştii, foarte multe persoane aleg să fie vampiri de Halloween, însă în afară de nişte colţi ascuţiţi şi o pelerină ai nevoie şi de un machiaj potrivit. Iată ce paşi trebuie să urmezi pentru a arăta ca un vampir sexy.

Pentru început, după ce ai aplicat crema de faţă potrivită tipului tău de ten, foloseşte un fond de ten cât mai deschis la culoare. Vampirii sunt morţi-vii, deci trebuie să fii cât mai palidă. Ai grijă să aplici fondul de ten şi pe gât şi decolteu, pentru ca diferenţa de nuanţe să nu se observe. Fixează fondul de ten cu o pudră translucidă.

Apoi, vom trece la machiajul ochilor. Începe prin a aplica primer pentru ochi, pentru ca fardul să reziste cât mai mult timp, apoi foloseşte o pensulă pentru ochi pentru a crea un look smokey eyes. O altă variantă ar fi o bază maro sau gri şi o codiţă de tip cat eye. Pe pleoapa de jos aplică puţin fard roşu. Încearcă să foloseşti doar farduri mate. În continuare, foloseşte un ondulator de gene, apoi aplică rimel şi/sau gene false. 

Cosmopolitan.ro si Rowenta for Elite iti premiaza costumul de Halloween!

Vom trece apoi la sprâncene. Aplică şi în această zonă primer înainte de a începe să le aranjezi, apoi ocupă-te de ele aşa cum faci de obicei.

Pentru buze, îţi recomandăm un look în degrade, cu negru (sau roşu foarte închis) şi roşu aprins. Începe prin a aplica primer pentru buze, apoi desenează conturul acestora cu un creion negru (sau roşu foarte închis) sau eye liner şi adaugă puţină culoare şi în interior. 

Dacă îţi e teamă că vei umple prea mult cu negru buzele, îţi recomandăm să aplici întâi rujul roşu aprins, ca apoi să foloseşti negru pe margini. Cu grijă, amestecă puţin culorile, pentru ca trecerea dintre nuanţe să nu fie bruscă.

Pentru ca machiajul să fie complet, foloseşte nişte sânge fals la colţurile buzelor. Acesta se găseşte sub formă de gel şi costă în jur de 10-15 lei. Aplică puţin câte puţin, pentru că se usucă destul de repede şi este greu de şters.

Iar asta este tot! Simplu, nu?

Mai jos poţi urmări două tutoriale video foarte reuşit care te vor ajuta să creezi un machiaj perfect pentru un vampir sexy.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.