Tutorial de machiaj pentru Halloween: Elsa din „Frozen” (VIDEO)

Au rămas mai puţin de două săptămâni până la Halloween şi cel mai probabil deja ţi-ai ales costumul pe care îi vei purta la petrecere. Dacă ai ales să fii personajul Elsa din filmul Disney „Frozen”, vei avea nevoie şi de un machiaj pe măsură!

Animaţia „Frozen” a apărut în urmă cu mai puţin de un an şi urmăreşte aventurile Annei care, alături de Kristoff, este nevoită să plece în căutarea Elsei, Crăiasa Zăpezii. Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, Elsa este singura care îl poate salva.Cu plete lungi şi blonde şi îmbrăcată într-o superbă rochie strălucitoare albastră, Elsa îşi completează look-ul cu un machiaj simplu, dar de efect. Pentru a arăta şi tu ca Elsa, trebuie să urmezi următorii paşi:

În primul rând, ţine minte că Elsa este Crăiasa Zăpezii, deci nu doar că are părul foarte deschis la culoare, ci şi tenul. Foloseşte un fond de ten într-o nuanţă cât mai deschisă, pe care să îl aplici cu o pensulă specială atât pe faţă, cât şi pe decolteu. Ai grijă ca diferenţa dintre piept şi ten să nu fie vizibilă. Fixează fondul de ten cu o pudră translucidă.

Apoi, vom trece la machiajul ochilor. Începe prin a aplica primer pentru ochi, apoi foloseşte fard roz-mov şi o nuanţă mai deschisă, perlată, pentru colţurile interioare ale ochilor. După cum ştii, prinţesele Disney au ochii mari, aşa că vom avea nevoie de gene false. Fiind o regină, îţi poţi permite gene cât mai dramatice. Nu uita să aplici şi nişte gene false mai mici în partea de jos.

Cât despre sprâncene, Elsa le are destul de subţiri, însă închise la culoare. Foloseşte un creion sau fard de sprâncene maro închis.

Pentru buze, foloseşte un creion de buze roz fără a depăşi conturul buzelor tale, pentru că Elsa le are destul de subţiri. Aplică apoi un ruj roz sau un lip gloss colorat.

Iar asta este tot! Simplu, nu?

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi machiajul reginei Elsa.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.