Tunsori și coafuri în tendințe în 2018

Te gândești să încerci o nouă tunsoare sau vrei să îți coafezi altfel părul? Află care sunt tendințele anului 2018!

În 2018 se va purta în primul rând părul care arată cât mai natural, atât din punct de vedere al culorii, cât și al modului cum îl coafăm. Ne concentrăm pe tunsori ușor de întreținut și coafuri relaxate.Iată câteva exemple:

Bobul revine

Potrivit pentru orice tip de păr, tunsoarea bob arată cel mai bine până la nivelul bărbiei, dar poți tunde părul și până la ureche, dacă preferi așa. Pentru un plus de textură, evită ondulatorul și fă-ți melcișori în păr înainte de a merge la culcare, iar dimineața aplică puțin spray cu apă de mare sau fixativ light.

Pixie lung

Așa cum spuneam mai sus, anul acesta ne concentrăm pe tunsori ușor de întreținut, deci alege un pixie scurt în favoarea unuia scurt, cu aspect perfect. Arată cel mai bine dacă ai părul ușor ondulat, dar se potrivește și persoanelor cu părul drept, mai ales dacă vrei și breton.

Breton ușor de întreținut

În 2018 ne ținem departe de bretonul drept și alegem unul puțin mai lung, filat.

Cărare (foarte) într-o parte

Imaginează-ți o tunsoare emo/scene, dar mai puțin dramatică, care să lase fața liberă. Se potrivește oricărui tip de păr în afară de cel foarte creț și rebel și oricărei tunsori, indiferent de lungimea sa.

Împletituri lejere

Ideale în special vara, când căldura nu îți permite să îți porți părul desfăcut, împletiturile lejere sunt simpli de realizat, dar de efect. Bonus: a doua zi vei avea părul ușor ondulat.

Păr sănătos

Indiferent ce tunsoare, coafură și culoare de păr alegi, nu uita că acesta trebuie să arate sănătos. Dacă decoloratul, tapatul și numeroasele produse de styling și-au lăsat amprenta asupra părului, acceptă să tunzi vârfurile deteriorate (chiar dacă asta înseamnă să tunzi 15 cm) și să îl vopsești într-o nuanță apropiată de culoarea ta naturală, pentru a-i permite să se regenereze. Evită utilizarea produselor de styling și folosește măști de păr homemade, care sunt ieftine, simplu de preparat și eficiente.

 

Citește și: 5 trenduri care rămân în 2018… și 4 care sunt out 

 

Foto: Pinterest

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.