Tu îți lași partenerul să te vadă nefardată? De ce să adopți un look natural

Există sute de femei care își ascund fața sub straturi de machiaj, chiar și atunci când petrec un weekend în casă cu partenerul.

Recent, am citit o știre care m-a pus pe gânduri. Titlul suna ceva în genul „Un bărbat a divorțat de soție după ce a văzut-o nefardată pentru prima dată”. Aparent, deși erau împreună de ceva timp, bărbatul o văzuse mereu fardată foarte intens (de exemplu, chiar dacă nu ieșeau din casă purta gene false). După ce s-au căsătorit, a reușit în sfârșit să o vadă nefardată, dar, după spusele sale, diferența era foarte mare și s-a simțit înșelat. Astfel, a decis să divorțeze de ea.

Citește și: Beauty detox: ce sa mănânci să fii frumoasă 

Trecând peste superficialitatea sa și evidenta lipsă de iubire, ce m-a șocat a fost faptul că nu o văzuse niciodată nefardată. Apoi mi-am amintit că foarte multe femei se ascund constant în spatele machiajului și nici măcar partenerii nu le văd adevărața față.

Ce mi se pare extrem de ciudat în aceste situații este motivul. De obicei, femeile în cauză se cred foarte urâte și consideră că partenerul s-ar speria dacă le-ar vedea nefardate. Însă întrebarea mea este de ce ți-ai dori să ai o relație de lungă durată cu un măgar care te-ar părăsi pentru că te-ar vedea nefardată? De ce ai prefera să te ascunzi sub o mască de persoana pe care o iubești?

Dacă partenerul tău este un bărbat de calitate, care te iubește și vrea să-și petreacă restul vieții cu tine, va accepta că nasul tău nu e atât de subțire sau genele atât de întoarse, că ai cearcăne sau coșuri. La fel cum ar accepta că sânii tăi nu stau ridicați mereu și ai puțină celulită.

Citește și: Ten radios în câțiva pași simpli

Este extrem de trist să ne ascundem tocmai de bărbatul pe care îl iubim și care ne iubește. Este extrem de trist să refuzi să te demachiezi seara, iar dimineața să te scoli înaintea lui pentru a-ți reface rapid machiajul. Sau să refuzi să mergi cu el la piscină. Sau să-ți fie teamă să ieși din casă fără trusa de machiaj la tine.

Fetelor, dacă sunteți în această situație, e timpul să faceți o schimbare! Machiajul are rolul de a vă scoate în evidență calitățile și de a ascunde defectele, nu de a deveni o mască sub care să vă ascundeți constant. Învățați să vă acceptați defectele și să vă iubiți corpul așa cum arată!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.