Tu ai un ondulator pentru gene?

Citește înainte de a-ți cumpăra următorul ondulator pentru gene ți vei afla tot ce trebuie să aibă noul tău super-accesoriu.

Un ondulator pentru gene era, la un moment dat, un accesoriu pe care îl regăseai în trusele makeup-artiștilor. În ultimii ani însă, acestea au împânzit rafturile magazinelor de cosmetice, iar interesul pentru acest gen de produse a crescut în perioada pandemiei, când machiajul s-a redus la zona ochilor, ca urmare a purtării măștii. Dar cum îl alegi pe cel mai bun? Și cum îl folosești corect? Să vedem…

1 Mânere stabile

Pare ceva banal, pentru că folosești cleștele doar pentru câteva secunde, cui îi pasă dacă oscilează un pic? Păi, ție. Dacă nu pot ține mânerele bine, acestea pot scăpa genele (și poate chiar smulge câteva fire de păr).

2 Ramă de metal

Metalul nu doar rezistă mai multă vreme, în comparație cu plasticul, care poate crăpa oricând, dar greutatea sa poate oferi și mai multă stabilitate. Apoi, acesta poate fi sterilizat (iară și motivul pentru care protecțiile pentru mânere din silicon și banda sunt detașabile), ferindu-te de infecțiile oculare.

3 Deschidere amplă

Apuci un pic de piele de pe pleoape odată cu genele… curat coșmar. Curba cleștelui ar trebui să fie de lungimea pleoapei tale superioare iar genele ar trebui să poată fi prinse cu ușurință.

Estudio Bloom / Unsplash

4 Forma corectă

Deși toate par la fel, în realitate au forme diferite (cam ca pantofii, dacă vrei o comparație precisă!). caută să probezi mai multe modele înainte să purcezi la achiziționarea ondulatorului ce pare conceput după forma exactă a genelor tale.

5 Elasticitate

Banda minusculă de cauciuc montată pe curbura cleștelui trebuie să fie moale și elastică. Materialul flexibil ajută genele să suporte presiunea părții superioare în timpul ondulării.

Vrei un ondulator pentru gene? Încearcă aceste super-unelte:

Tweezerman Curl Eyelash Curler, 110 lei; Dior Backstage Eyelash curler, 124 lei; Missha Accesories Eyelash curler, 42 lei.

Câteva sfaturi privind aplicarea…

Odată ales, cleștele pentru ondularea genelor trebuie manevrat cu grijă, pentru ca rezultatul să fie pe măsură. De exemplu, este important să faci asta înainte de a te machia; altminteri, manevrarea accesoriului te poate face să lăcrimezi, pentru ca apoi s-o iei de la capăt. Nu apăsa pe clește într-un singur punct, pentru a nu te alege cu gene în forma literei „L”, apucă din loc în loc și strânge, începând de la bază și până la mijloc (între 5-8 ori), astfel încât să le curbezi progresiv. De asemenea, se pare că încălzirea ondulatorului înainte de aplicare ar asigura o ondulare mai eficientă și de durată. Nu uita de faptul că orice ondulator pentru gene are nevoie de întreținere adecvată (curățare și igienizare/dezinfectare), iar banda de silicon trebuie schimbată periodic.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.