Trucuri smart de manichiura

Iată cum remediezi inteligent micile accidente de manichiură când nu ai timp să o refaci complet…adică de cele mai multe ori.

Sfaturi de manichiura pentru oja sărită.

Iar ai conversat cu prietena ta pe Facebook până ţi-a sărit oja dar e târziu şi nu ai timp să o refaci complet. Dimineaţă, înainte să pleci la job, aplică pe unghia cu pricina un strat de lac cu sclipici. Şi ca să obţii un efect de simetrie cool, fă la fel şi cu unghia corespondentă de la cealaltă mână.

Cum cureţi oja cu sclipici.

Adori în secret oja cu sclipici dar îţi este groază să o foloseşti pentru că o întinzi pe toată mâna. Ca să fii sigură că se curăţă fără probleme, îmbibă câte un ghemotoc de vată în acetonă, pe care îl aplici pe câte o unghie şi apoi înfăşori fiecare deget cu o folie de aluminiu ca să stea câteva minute bune la înmuiat. Oja cu sclipici se va curăţa apoi fără nicio problemă.

Cum îţi faci manichiura dacă ai unghii care se exfoliază.

Când îţi cureţi unghiile constaţi cu tristeţe că acestea sunt într-o stare destul de prostă şi se exfoliază. În afara unei alimentaţii bogate în calciu şi vitamina E, lasă-ţi unghiile fără ojă pentru o perioadă mai lungă de timp, în care este indicat să îţi masezi unghiile în fiecare zi cu un ulei hrănitor (argan sau măsline).

Cum usuci oja rapid.

Când te grăbeşti şi nu ai timp să stai să ţi se usuce oja, înainte să te apuci de orice altceva şi să o strici, scufundă câteva secunde degetele în apă rece (nu sub jetul de apă de la chivetă care este prea puternic şi este probabil să îţi strice manichiura). Acum poţi să te îmbraci liniştită şi să pleci la timp fără griji.

Cum tratezi unghiile galbene.

Cel mai bun tratament pentru unghiile galbene sau pătate rămâne acidul citric din lămâie. Data viitoare după ce storci lămâia pentru limonadă nu arunca fructul, ci înfige-ţi degetele în pulpa rămasă pentru aproximativ 5 minute.

  

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.