Trucuri smart pentru frumusețea ta

Economisește bani și menține-ți ritualul de frumusețe în limitele siguranței cu aceste câteva trucuri smart; le-am testat pe toate, dar acestea chiar ne obsedează!

 

Curăță-ți pensulele într-o secundă

Uită de soluțiile speciale pentru curățarea accesoriilor; o dată pe săptămână, spală pensulele frecându-le de un săpun antibacterian solid, clătește-le bine cu apă caldă și apoi pune-le la uscat pe marginea unei tăvi, astfel încât să se usuce înclinate, cu perii în jos.

 

Fixează fardul de pleoape

Înainte să aplici fardul, acoperă pleoapele cu un creion de aceeași culoare, spune Sir Joh, makeup artist L’Oreal Paris. Baza cerată a creionului asigură aderența pigmentului și îl intensifică.

 

Recuperează-ți mascara uscată

Adaugă cinci picături de soluție salină (cea pentru lentile de contact, de exemplu), agită puternic, apoi încălzește flaconul de mascara timp de 30 de secunde cu uscătorul de păr, pentru a se omogeniza, spune Benjamin Ruiz, director artistic global în cadrul Laura Mercier.

 

Uită de petele de lac de unghii

Aplică ulei de cuticule pe pielea din jurul unghiilor înainte să-ți ștergi oja. Bariera uleioasă previne colorarea pielii, spune Michelle Saundres, manichiuristă la Essie.

 

Fă-ți nenumărate nuanțe de ruj

Vești bune de la trusa ta de machiaj: fardul de pleoape combinat cu vaselină cosmetică/Petroleum Jelly creează rujul perfect, personalizat. Doar scrijelește puțin fard și amestecă cu gelul direct pe buze.

 

Fă-ți cel mai „curat” smokey eye

Înainte să începi, pune sub ochi o pereche de plasturi tratament pentru zona de sub ochi. Acestea nu doar vor împiedica întinderea fardului, ci vor hidrata și decongestiona pielea.

 

Asigură rezistența agrafelor

Înainte să le prinzi în păr, împroșcă-le cu o cantitate generoasă de fixativ, pentru a le face să stea nemișcate în păr.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.