Trucuri pentru un par stralucitor

By  | 

Ocupa-te de radacini

Lipsa de somn iti deshidrateaza si parul, lasindu-l fara volum. Maseaza un spray volumizator pe radacinile umede (incearca Matrix Amplify Volumizing System, disponibil exclusiv in saloanele de coafura), apoi ridica fiecare suvita cu degetele si orienteaza jetul de aer al uscatorului catre scalp. Gata! Problema volumului e rezolvata.

Mai multa stralucire

Evita parul matuit cu aceasta miscare: maseaza un tratament special pe virfuri, apoi trece- ti palmele pe care mai ai inca resturi de produs peste toata lungimea parului. Asa te asiguri ca nu exagerezi cu aplicarea tratamentului, lucru care ar ingreuna firele de par, deci ar reduce din volum. Incearca Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive Repair Butter [pret: 17,27 lei].

Intensifica nuanta

Spala-ti parul cu un sampon special pentru par vopsit (precum cele de la Dove Advanced Color Care Therapy care netezesc si hranesc suvitele, astfel incit sa para foarte luminoase). Sau, daca nu ai parul vopsit, foloseste un tratament ce accentueaza culoarea naturala.

Mici probleme enervante

Esti in criza de timp, normal. Atunci concentreaza-te strict pe problemele foarte… vizibile. Foloseste placa pentru a imblinzi firele rebele si degreseaza radacinile cu sampon uscat. Tot nemultumita? Se poarta palariutele dragute.

Un look mai tineresc

Daca iti porti parul ridicat, astfel incit fata sa ramina libera, vei parea mai luminoasa, mai energica. Alege sa-ti prinzi parul intr-o coada inalta sau rasucit in zona cefei si fixat cu agrafe.


Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *