Trucuri pentru par stralucitor

Găseşte sursa problemelor

Părul tău este tern şi fără formă deoarece îl neglijezi şi nu îi oferi ce are el nevoie. Mergi la sursă şi oferă-i îngrijirea potrivită pentru a obţine un look mai natural şi plin de viaţă. Dacă îţi lipseşte strălucirea, atunci înseamnă că părul tău are nevoie de proteine şi de hidratare. Scurtarea vârfurilor ocazională poate fi un plus, pentru că îi oferă mai multă rezistenţă.

 

 

Îngrijirea vine din interior

Oferă-i părului tău şi în acelaşi timp întregului organism alimentele de care are nevoie. Adoptă un stil de viaţă sănătos şi consumă proteine, legume, omega 3 şi vitamine pentru un păr sănătos cu reflexe puternice.

 

 

Produsele de îngrijire potrivite

Dacă părul tău nu vrea şi nu vrea, obligă-l! Există pe piaţă numeroase produse menite să ţi ofere un plus de strălucire atunci când ai nevoie. Întreab-o pe coafeza ta ce produse îţi recomandă şi fă o investiţie necesară imaginii tale.

 

 

Căldura îţi oferă strălucire

Placa de întins părul şi feonul, oricât de dăunătoare ar fi pentru părul tău îţi oferă mai mult luciu. Cu toate astea, nu uita să îţi protejezi podoaba capilară cu produse de protecţie termică sau prin simplul fapt de a folosi cele mai mici temperaturi ale aparatelor de coafat.

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.