Trucuri pentru oduleuri de vara

EXPERTUL: Hair-stylistul Tommy Buckett

PREGATIREA: Inainte de culcare, aplica pe par spuma pentru coafat pe parul ud, apoi usuca-l cu foehnul la temperatura scazuta, trecandu-ti degetele prin el, pana e aproape uscat (foarte putin umed pe lungime).

SFAT: Clema ondulatorului poate arde varfurile firelor de par; daca vrei s-o folosesti, ai grija ca varful suvitelor sa nu fie acoperit sau ridic-o de pe par odata la cateva secunde.

Imparte-ti parul in sase sectiuni, apoi impleteste-l de la nivelul urechii in jos si leaga coditele la capete, cam 2,5 cm de la varfuri, cu elastice moi.

Dormind peste noapte cu parul impletit, te vei trezi de dimineata cu megavolum si super-textura.

De dimineata, desfa coditele si trece-ti degetele prin par pentru a separa suvitele.

Aplica pe par un gel pentru coafat precum Garnier Fructis Style Camouflage, 9,50 lei, un gel absolut invizibil si nelipicios.

Infasoara parul din fata urechilor pe cilindrul unui ondulator (peste clema).

Incepe pe la jumatatea lungimii parului, iar cand ajungi la capat, tine varfurile astfel incat sa nu atinga ondulatorul.

Continua acest process pentru a-ti ondula tot parul, alternand grosimea suvitelor, dar si direct ia buclelor, pentru un look „beach-style”.

Dupa ce ai terminat cu buclele, aplica pe crestet un spray pentru netezirea firelor rebele, de exemplu, Londa Professional 3Dantifrizz serum, 25 lei, iar pe lungimea parului un spray pentru fixare ca HennaPlus Botanical fixing, 31 lei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.