Trucuri pentru o coafura de vedeta

Ȋn cazul tău “bad hair day” este regula, iar zilele ȋn care fierele de păr se decid să stea cuminţi ȋn rând sunt excepţia.
De altfel, stai ȋn fiecare zi să te lupţi cu şuviţele care nu par să stea aşa cum ai inteţionat să le aranjezi, coafurile nu-ţi ies niciodată şi ţi se pare că părul tău este mai tot timpul electrizat, de vreme ce ȋn poze arată ca o cască.

Află mai jos unde greşeşti ȋn felul ȋn care-ţi “tratezi” părul pentru că da, cel mai probabil este vina ta:Aplici balsamul la rădăcină
Ȋncepe ȋntotdeauna de la vârfuri când aplici balsamul, niciodată de rădăcină pentru că ȋncarci firul de păr care apoi se pleoşteşte şi până la următoarea spălare nu va avea volum.

Reţine, numai spumele şi şampoanele produse pentru a crea volum la rădăcină ar trebui aplicate pe scalp mai ȋntâi, altfel, pune o cantitate mică la vârfuri, masează pentru ca produsul să intre ȋn cuticulă, şi prin masaj uşor ȋmprăştie produsul pe toată lungimea firului.

5 trucuri de frumusete pe care trebuie sa le inveti

3 trucuri de frumusete… gresite

Ȋţi prinzi cozile prea strâns
Cu toate că ȋn zilele ȋn care părul nu stă nicicum, coada de cal este cea mai bună şi rapidă soluţie, aceasta poate distruge prin fricţiune firul de păr, “tăindu-l” la propriu acolo unde legi coada.

Aşa că data viitoare când mai ai o “bad hair day”, aplică spumă pe şuviţe sau umezeşte-ţi părul puţin şi fă-ţi o coadă ȋmpletită lejeră – nu numai că va arăta foarte şic şi feminin, ci ȋţi va face nişte bucle superbe!

Dormi cu părul ud
Din păcate, tot din cauza fricţiunii, cu perna şi nu cu elasticul de păr de data asta, părul devine rebel, nu ai nici o şansă să-ţi faci vreo coafură de dimineaţă, iar şuviţele par uscate şi fără viaţă. Usucă-ţi măcar pe jumătate părul ȋnainte să te culci pentru a diminua cât poţi de mult din efectele frecării cu perna – şuviţele tale ȋţi vor mulţumi.

Nu-ţi schimbi produsele ȋn funcţie de anotimp
Una dintre regulile de bază când vine vorba de folosirea şamponului sau balsamului este să le schimbi ȋn funcţie de sezon – cu o formulă mai uşoară vara şi una mai grasă iarna, când factorii agresivi de mediu afectează cuticula.

Trucuri de frumusete din toata lumea

Trucuri creative de frumusete

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise