Trucuri pentru buze mai pline

Indiferent dacă Brigitte Bardot, Angelina Jolie sau Kylie Jenner reprezintă pentru tine modelul buzelor perfecte, buzele pline şi senzuale sunt pe feţele tuturor în zilele noastre. Folosite mai ales în anii ’80 şi ’90, creioanele de buze sunt utilizate acum mai mult pentru contur, pentru crearea unui efect de volum mai natural.

Pentru a avea buze mai pline fără să arăţi ciudat, make-up artistul Sarah-Jane Froom ne arată cum putem crea şi noi un look natural folosind câteva trucuri simple. Regula de bază este luminozitatea.

Culorile luminoase ies mai mult în evidenţă. Adăugând luminozitate buzelor, le faci să pară mai pline”, explică Sarah-Jane. „Adaugând şi un luciu, vei face buzele să pară chiar şi mai mari.

Ce cred barbatii cu adevarat despre machiaj

Încearcă şi tu aceşti paşi:

Primul pas: „Ascunde” buzele

Acoperă-ţi buzele cu un strat subţire de fond de ten sau concealer pentru a le ilumina. În acest fel, buzele tale vor părea mai pline şi vei avea şi o bază bună pentru ruj.

Pasul al doilea: Buza de jos

Ai grijă să foloseşti un creion bine ascuţit pentru cele mai bune rezultate – te va ajuta să tragi linii mai precise. Începe prin conturarea buzei de jos.

7 produse cosmetice must have

Pasul al treilea: Buza de sus

Folosind acelaşi creion de buze, conturează linia naturală a buzei de sus. Foloseşte mereu o culoare care să se potrivească nuanţei tale naturale. Apoi, foloseşte un beţişor de urechi sau degetul pentru a estompa linia, făcând-o să arate mai natural.

Pasul al patrulea: Alege nude-ul potrivit

Umple buzele cu un ruj nude. O nuanţă mai deschisă decât cea a buzelor tale va crea iluzia unor buze mai pline.

Pasul al cincilea: Luminozitate

Aplică puţin gloss pe centrul buzelor pentru mai multă luminozitate. În acest fel, le vei face să pară imediat mai pline. 

Ce greseli facem in aplicarea rujului

Cum găseşti rujul nude potrivit pentru tine?

Să găseşti nude-ul care să se potrivească perfect atât tenului tău, cât şi nuanţei naturale a buzelor poate fi dificil. „Încerc să caut o culoare similară cu nuanţa buzelor, dar într-o nuanţă puţin mai intensă”, explică Sarah-Jane.

„Dacă ai tenul şi buzele palide, ar trebui să foloseşti nuanţe mai deschise, cu un subton roz. Dacă ai buzele roz, îţi recomand un nude maro sau roz mai închis, iar dacă buzele sunt mai închise la culoare, un nude bej mai întunecat. Un ruj cu un subton roşu/portocaliu poate arăta minunat. Tenului măsliniu i se potrivesc nude-urile bej.”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.