Trucuri pentru a creste eficienta cremei hidratante

Pentru a stabili cu exactitate ce tip de ten ai si ce produs ti se potriveste, fa-ti programare la medicul dermatolog sau cere sfatul dermoconsultantelor din farmacii.

Nu sari peste curatarea tenului inainte de hidratare (chiar daca nu ai fost machiata!); crema are nevoie de putin ajutor pentru a intra bine in piele.

Procesul de hranire a pielii nu presupune doar aplicarea cremei pe fata. Crema va penetra pielea mult mai usor cu ajutorul unui masaj care presupune miscari circulare cu presiune medie, care se efectueaza de jos, de la barbie catre pometi.

Hidrateaza-ti pielea imediat dupa baie (si dupa ce ti-ai „improscat” fata cu apa rece sau cu apa termala); va fi mult mai receptiva la ingredientele pentru hidratare.

Nu-ti sterge agresiv pielea dupa baie si nici nu astepta sa simti ca se usuca; tamponeaza-ti fata usor cu o batista de hartie si aplica imediat crema hidratanta.

Daca ai gasit o crema care pare sa ti se potriveasca si nu vezi imbunatatiri de prima data, nu inceta sa o folosesti; rezultatele sunt vizibile abia dupa doua saptamani.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.