Trucuri de machiaj pentru petreceri

Ești în toiul pregătirilor pentru o noapte nebună? Nu-ți face griji pentru machiaj; trucurile noastre te vor transforma în diva petrecerii fără efort!

Machiaj care rezistă până în zoriConceput pentru machiajul rezistent la apă – precum fardul de pleoape, pudrele de față, fard de obraz – câteva picături de Aqua Seal waterproof liquid converter, Make Up For Ever (disponibil la Sephora) vor asigura super-rezistența produselor tale. Pe bune! Machiajul tău va rămâne intact până ce-l vei îndepărta cu șervețelele demachiante, pentru o curățare rapidă și delicată. Dar ține minte, Aqua Seal intensifică coluloarea pigmenților, deci fă înainte câteva încercări pentru ca machiajul să-ți iasă așa cum trebuie.

Genele bogate sunt întotdeuna în vogă, însă menținerea genelor false poate deveni problematică în cazul în care petrecerea durează toată noaptea sau dormi… în deplasare. Nimeni n-ar fi în stare să le consolideze aderența aplicând adeziv după câteva pahare consumate. În schimb, folosește o mascara cu fibre, care depune fibre minuscule de nylon pe gene, creând un efect „safe” de gene false.

machiaj de petrecere

„Nu cumva purtam ruj?” N-ar trebui să ai dilema asta atunci când îți privești pozele de după petrecere. Procură-ți un ruj într-o culoare puternică care să reziste toată seara, caută o formulă cremoasă și opacă, care echivalează cu rezistență îndelungată și culoare intensă dintr-o singură aplicare. În plus, buzele tale nu se vor usca și nu vor rămâne imprimate pe pahar.

Mai bun ca orice Insta-filtru

Blurează-ți fața… la propriu. Noua generație de produse pentru îngrijirea pielii sunt capabile să acopere imperfecțiunile și roșeața pielii, să netezească tenul și să reflecte lumina. Folosește un astfel de serum ca bază pentru machiaj sau aplică-l punctiform pe coșuri și pete pentru a obține o bază netedă.

Fondul de ten de noapte

Pe timpul nopții poți opta pentru o formulă cu un grad mare de acoperire, și va arăta tot natural. Ține minte să aplici straturi repetate, fine și uniforme, mai degrabă decât să aplici o cantitate mai mare deodată, pentru a obține o acoperire bună și rezistentă peste noapte.

Evită să arăți ca o stafie în fotografii aplicând un fond de ten fără particule ce reflectă lumina. Ai grijă ca produsul să aibă un SPF mic sau deloc.

Chiar dacă fața nu va avea aceeași culoare cu mâinile, măcar ar trebui să pară că aparțin aceleiași persoane. Folosește un bronzant pentru un machiaj hot, astfel încât toate porțiunile de piele expusă să fie… asortate.

trucuri machaj petrecere

Machiaj pentru corp

Degeaba ai un machiaj super, dacă pielea corpului e ternă. Fă-ți pielea să radieze și afișează picioare de gazelă… demne de covorul roșu. Nu doar bronzul artificial le face pe vedete să arate atât de bine (deși ajută mult). Este vorba de machiajul corporal, flatant pentru brațe și picioare.

Pentru a-l executa corect, exfoliază-ți pielea la duș, apoi masează-ți viguros corpul cu ulei, cât pielea este caldă de la la apa fierbinte. Apoi aplică machiajul de corp (cumpără un fond de ten pentru corp) și un pic de sclipici. Sigur, te poți rezuma și la o cremă perlată sau cu particule minuscule strălucitoare, ce va capta lumina… și atenția celor din jur!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise