Trucuri de la cosmeticiana vedetelor Sonya Dakar

Sonya Dakar, una dintre cele mai cunoscute cosmeticiene ale vedetelor, ȋţi dezvăluie cele mai tari trucuri pentru a avea o piele de star. Iată-le:

Piele uscată. Dacă te lupţi cu o piele uscată, iritată şi care a ȋnceput să aibă ceva crăpături, deschide un pliculeţ de ceai şi exfoliază cu ceai şi ulei, ca apoi să te speli cu apă caldă pentru ca substanţele nutritive să intre ȋn piele. Iar pe post de cremă, Sonya ȋţi recomandă ulei de in, un ulei natural hidratant şi plin de Omega, care poate fi purtat sub machiaj.Ochi umflaţi. Dacă te-ai trezit cu ochii atât de umflaţi ȋncât ȋţi vine să te ȋnchizi ȋn casă, pune pe ochi felii de dovlecel pe care le-ai lăsat puţin la hidratat ȋn ceai verde. Sonya ne recomandă să ne “tapetăm” faţa de la baza firelor de păr la pomeţi cu felii de dovlecel dacă vrem să revenim la forma iniţială a feţei ȋn timp record.

5 trucuri de frumusete pe care trebuie sa le inveti

3 trucuri de frumusete… gresite

Coşuri, puncte negre, iritaţii pe faţă. Ȋn primul rând, elimină junk food-ul din dietă, dar şi alcoolul şi produsele fermentate şi ia suplimente pe bază de acidophilus, o bacterie care detoxifiază perfect şi rapid.

Pentru extra-strălucire. Sonya ne recomandă să ne exfoliem tenul de două ori pe săptămână, dar să renunţăm la substanţe sau texturi dure, care ar putea dăuna pielii iritând-o. Este mai bine să alegem plante mărunţite ca frunze de ceai verde sau flori tăiate fin sau acid lactic, “ingrediente” care-ţi vor exfolia pielea fără să agreseze.

Cu ce-ţi cureţi faţa? Alege un cleaner care este adaptat pielii tale şi anotimpului. Dacă tenul rămâne strălucitor, hidratat şi nu “te ţine”, nu ai mâncărimi sau nu-l simţi ȋncărcat, atunci ai găsit cleaner-ul perfect pentru tine.

Nu uita să-l schimbi ȋn funcţie de sezon: unul mai uşor pe timp de vară, chiar dacă ai tenul uscat, şi unul mai gras iarna, pentru extra-hidratare şi protejare de factorii de mediu.

Trucuri de frumusete cu bani putini

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise