Trucuri de frumusete… magice

Ești o tipă creativă, așa că suntem sigure că următoarele trucuri de frumusețe o să-ți stârnească imaginația.

Cocktail de arome proaspete

Dacă ești genul care folosește mai multe parfumuri prin rotație, poți crea unul nou, de vară, amestecând, de exemplu, un parfum cu note citrice cu unul floral, prin aplicare simultană. Reîmprospătează aromele la prânz, iar când temperatura corpului va crește, parfumul își va face simțită prezența. Nu uita să pulverizezi în special în punctele de pulsație, în spatele urechilor și pe gât sau în decolteu.

Dulce exfoliere

Poate că pielea nu are papile gustative, însă cu siguranță va ști să aprecieze un exfoliant delicios și te va răsplăti prin strălucire și fermitate. Îngredientul de bază este un fruct bogat în antioxidanți: căpșuna. Pasează câteva căpșune, pune două linguri de zahăr, una de miere și o ceașcă de lapte rece, amestecă-le pe toate și apoi răsfață-ți pielea. Da, bine, poți să și guști un pic!

5 trucuri de frumusete pentru tranzitia dintre sezoane

Super smoothie pentru corp

Iubitul tău nu-ți va putea rezista nicicum atunci când nările îi vor fi invadate de aroma loțiunii tale de corp tropicale. Ai nevoie de lapte de cocos proaspăt (sau câteva picături de ulei de nucă de cocos), pe care-l vei amesteca cu o cremă de corp (preferabil neparfumată), până ce compoziția devine spumoasă. Aplic-o pe tot corpul cu ajutorul palmelor în timp ce iubitul tău te privește; cu siguranță se va oferi să-ți dea o mână de ajutor cu distribuirea loțiunii.

Un duș ultra-senzual

Cât timp îți lași pielea dezmierdată de apă, răsfață-ți picioarele punând pe podeaua dușului tablete efervescente sau picurând câțiva stropi de ulei esențial de fructe. Căldura apei va învălui baia cu o aromă îmbătătoare și relaxantă în același timp.

Chip luminos

Pentru ca ritualul de curățare a feței să dea rezultate optime, atunci când îți faci baia facială de aburi sub prosop, adaugă zeama unei lămâi și petale de trandafiri în apa fiartă.

Previziuni de frumusete pentru 2016

Alungește-ți și colorează-ți genele

Efectele speciale nu mai sunt rezervate doar pentru scenă; cumpără-ți o mascara într-o nuanță inedită, violet sau albastru electric. Dacă vrei doar un efect romantic, taie câteva fire de la capătul genelor false și atașează-le în colțurile externe ale ochilor, apoi aplică mascara de orice culoare. Nu există niciun fel de regulă privind legătura între culoarea ochilor și nuanța mascarei, deci poți crea în voie. E de preferat să aplici mascara doar pe genele superioare dacă vrei să creezi un efect de înălțare a ochilor.

Schimbă-ți conturul pentru pleoape

În loc să folosești tot timpul eternul creion-contur negru, alege unul de culoarea lavandei, verde sau bleu-cobalt, cu care să-ți definești pleoapele de jur-împrejurul ochilor, pentru a crea un contrast vizibil între aceste nuanțe și albul ochilor. Trasează contururi clare și apoi estompează-le cu un bețișor pentru machiaj.

Ritual de frumusete – 3 lucruri pe care eviti sa le faci si nu ar trebui

Iluminează-ți chipul

Alege un fard alb, roz sau argintiu metalizat și aplică-l în colțurile interne ale ochilor și pe arcadă, imediat sub sprânceană. Ochii tăi vor căpăta profunzime, iar chipul va fi mult mai luminos.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.