Trucuri de frumusețe de bifat vara asta

Ai strâns o sumă frumușică pentru concediu, dar ai uitat că mai ai și alte cheltuieli înainte de mult-așteptata vacanță. Ți-am pregătit câteva trucuri numai bune pentru a pleca în călătorie… frumoasă!

Încearcă o tehnică de colorare de salon

Te-ai întrebat vreodată cum obții acel efect răsfățat de soare în păr? Probabil ai auzit de tehnica numită balayage, care implică nuanțarea șuvițelor fără a aplica folii. Faza tare este că acest tip de colorare necesită întreținere de patru ori pe an, în medie, în funcție de diferența între rădăcini și restul părului. Vestea și mai bună: nici măcar nu trebuie să ajungi la coafor pentru asta; noul kit Preference Glam Bronde la L’Oreal Paris este simplu de folosit acasă, grației periei speciale, ce permite aplicarea precisă, pentru un efect spectaculos.

Fii cu ochii pe reduceri

Ok, nu trebuie să te transformi într-o obsedată de reduceri/ oferte / promoții, dar chiar merită să fii atentă la astfel de ocazii, pentru a-ți achiziționa produsele mai scumpe, pe care nu ți le-ai permite la prețul întreg. Ține minte regule: economisește la produsele pe care le clătești după câteva secunde, dar nu te zgârci la cele care rămân pe piele.

Gene lungi…? Of course!

Serul pentru gene Bonilash, 95 lei, îți poate face genele mai dese și mai lungi cu până la 25%, însă cel mai important este că  te poate scăpa de o lungă și costisitoare procedură, exclusivă în saloanele specializate – extensiile de gene, care necesită în plus și costuri mari de întreținere, ca să nu mai vorbim de dezavantaje (iritații, imposibilitatea de a folosi anumite produse de îngrijire, incapacitate de adaptare). Serul se aplică pur și simplu pe linia genelor, în numai câteva… fracțiuni de secundă, zi de zi.

 SPA la domiciliu

Beneficiază de o experiență comparabilă cu un tratament cosmetic în cel mai tare spa: închide ochii și masează-ți blând tenul cu un exfoliant 2-in-1 cu extract și parfum irezistibil de bujor, precum L’Occitane Pivoine Sublime, 115 lei, care se transformă în ulei la contactul cu pielea, însă poate fi folosit și pe post de mască.

Fă-ți o mască genială!

1 avocado mic + un gălbenuș + o lingură de ulei de măsline + balsamul tău obișnuit = o super-mască tratament, bogată în vitamina E, pentru care îi poți mulțumi hairstilistului celebrităților, Lee Stafford.

trucuri de frumusete

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.