Trucuri de frumusețe de la experți

Îți dezvăluim cele mai eficiente secrete culese de la cei mai tari beauty-experți, ce te vor scoate, oricând, din orice impas!

1 „Pentru ochi obosiți, amestecă puțin iluminator lichid cu corectorul pentru cearcăne, sporind astfel luminozitatea.” (Lee Pycroft, makeup-artist al siennei Miller și Reese Witherspoon).

2 „Ca să prelungești rezistența unui bronz artificial, evită băile și dușurile fierbinți. Menține apa la o temperatură cît mai scăzută și usucă-ți pielea prin tamponarea ușoară cu prosopul. Încheie prin a-ți hidrata pielea cu o loțiune inodoră pentru a-ți păstra bronzul”. (James Harknett , expert bronzare)

3 „Atunci când îți aranjezi părul, aplică spray fixativ pe agrafe pentru a le menține poziția intactă mult timp.” (Adam Reed, Director creativ salon de coafură)

4 „Un super-truc pentru iluminarea chipului este să aplici fard roz pe centrul pleoape, precum și pe pomeți.” (Petra Strand, makeup artist)

5 „Usucă-ți părul în proporție de cel puțin 70% înainte să aplici un produs.  Cu cît e mai ud, cu atît formula va fi mai diluată.” (Michael Douglas, Director în cadrul Silvikrin)

6 „Nu te încrunta! Poartă mereu ochelari de soare în zilele însorite pentru a te proteja de „laba gîștii”!” (Dr.Christopher Payne, dermatolog)

7 „Amestecă blush cu puțină pudră compactă iluminatoare pentru finisare super-transparentă.” (Frederic Letailleur, makeup artist YSL)

8 „Puțină cofeină poate fi utilă pentru a reduce umflăturile de sub ochi.” (Dr. Fredric Brandt, dermatolog cosmetic)

9 „Dacă ai părul brunet natural și ți s-a decolorat din cauza soarelui, tratează-l cu o cutie de cola după spălare. Clătește după cîteva minute, apoi aplică balsamul.” (Carolyn Newman, Director colorare, Charles Worthington)

10 „Stai în cap sprijinită de un zid timp de un minut pe zi pentru a-ți energiza pielea. Această postură va ajuta la optima oxigenare a capului, creierului și pielii, dar și la detoxifierea țesuturilor faciale.” (Emma Hardie, cosmeticiană și fondatoare Amazing Face)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.