Trucuri de frumusete de la Emma Stone

Secretul fericirii

"Acceptarea propriilor defecte si a ideii ca ele sunt lucrurile pe care oamenii le iubesc la tine – aceasta atitudine te face unica".

Secretul frumusetii

Pentru ingrijirea tenului, Emma Stone are totala incredere in uleiul de samburi de struguri, unul dintre motive fiind ghinionul actritei de a se confrunta cu multiple alergii.

Desi este mai usor in comparatie cu cel de masline ori migdale, uleiul de samburi de struguri hidrateaza intens tenul si parul (pe post de balsam), facandu-le sa straluceasca de sanatate.

Blonda sau roscata?

"Ador schimbarea! Am revenit la blond (n.r. – culoarea naturala a parului ei), apoi am vrut din nou roscat. E doar par – nu ramane definitiv, ca un tatuaj".

Ma simt frumoasa cand…

"…ma simt increzatoare, cand fac ceva care imi place, cu oameni pe care-i iubesc".

Cel mai frumos compliment

"Atunci cand parintii mei mi-au spus ca sunt mandri de mine. Sau daca amicii mei imi spun ca sunt o prietena buna".

Draguta sau amuzanta?

"Nu poti fi ambele? Frumusetea adevarata inseamna incredere in tine si simt al umorului".

Aroma ideala?

"Imi plac parfumurile de la Victoria’s Secret. Dar oamenilor le plac parfumuri diferite, asa ca uneori nu port niciunul".

Ambasadoare a frumusetii

Emma Stone a fost solicitata sa devina imagine a brandului cosmetic Revlon. Reactia ei: "Am crezut ca glumesc, dar mi-au spus ca vor doar sa fiu eu insami. Machiajul trebuie sa fie o extensie a ta, sa te faca sa te simti mai bine in ceea ce te priveste".

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.