Trucuri de frumuseţe…cu sare

Bucle-valuri

Pentru a crea bucle texturate dizolvă o linguriţă de sare de mare în apă călduţă şi adaugă o jumătate de linguriţă de ulei de cocos. Agită-le bine într-o sticluţă cu pompiţă de spray şi foloseşte-l pe părul umed.

 

 

Sare de baie

Dacă îţi plac băile lungi adaugă la început, când laşi apa să curgă, o cană de sare de mare şi câteva picături de ulei de cocos, migdale sau alt ulei esenţial. Aceasta va împiedica apa să fie absorbită de corp, şi va reduce efectul de prună al pielii de pe palme şi tălpi.

Exfolierea generală

După ce faci baie, când pielea este încă umedă, presară sare pe braţe şi picioare şi cu ajutorul unei loţiuni de corp masează amestecul uşor pe piele. Rezultatul va fi o circulaţie îmbunătăţită iar celulele moarte de piele vor fi îndepărtate lăsând pielea să respire.

 

 

Reduce cearcănele

Dizolvă o linguriţă de sare de mare în apă călduţă şi aplică pe zona de sub ochi discuri de bumbac înmuiate în această soluţie. Ai grijă să nu îţi intre în ochi, pentru că te va ustura.

 

  • 8 trucuri simple de frumusete

 

Pastă de dinţi

O reţetă extrem de eficientă, însă posibil neplăcută ca gust, conţine o parte sare şi două părţi praf de copt. Înmoaie periuţa de dinţi în acest amestec şi foloseşte-o ca şi pe pasta de dinţi obişnuită. Rezultatele vor fi minunate. 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.