Trucuri de frumusete cu bani putini

Probabil te gandeşti că din lipsă de timp sau din cauza bugetului redus nu poţi fi frumoasă. Iată câteva trucuri ce îţi stau la îndemână chiar în propria casă.

Ai folosit autobronzant şi nu ai întins bine. Acum ai pielea plină de pete, iar peste două zile trebuie să arăţi impecabil pentru petrecerea de ziua ta. Nu te panica, pentru că rezolvarea e foarte simplă! Taie o lămâie pe jumătate şi foloseşte zeama acesteia pe părţile prea bronzate. Freacă uşor pe piele, clăteşte şi repetă până când pielea nu mai are pete. 

Lămâile sunt foarte folositoare şi în cazul unghiilor. Dacă ţii timp de 10 minute degetele într-o jumătate de lămâie astfel încât unghia să fie complet acoperită, vei observa că aceasta redevine mai albă (în cazul în care are o nuanţă gălbuie de la lacul de unghii) şi mai rezistentă.

Nu ai bani să te vopseşti la salon, însă ţi-e teama că îţi vei păta pielea dacă te vopseşti singură acasă. Aplică puţină vaselină sau un strat gros de cremă pe frunte, urechi şi ceafă (dar evită să dai pe păr) şi şansele să te pătezi de vopsea sunt minime. După ce ai terminat, nu trebuie decât să ştergi vaselina cu un şerveţel şi gata!

Ştiai că oţetul de mere face minuni cu strălucirea părului? După ce îţi speli părul, clăteşte-l cu oţet (rece, nu încălzit), apoi clăteşte bine cu apă. Poţi folosi un pic de spray de corp dacă simţi că, după ce l-ai uscat, părul miroase a oţet. 

Roşcatele ştiu că aceasta culoare de păr, deşi superbă, este cea mai dificilă pentru că iese uşor la spălat. Pentru a păstra mai mult timp culoarea în păr, încearcă să foloseşti apă rece când te speli. Deşi pare, nu este dificil! Ţine capul în aşa fel încât apa rece să nu îţi curgă pe corp şi clăteşte samponul începând de la vârfuri; astfel, o vei simţi pe pielea capului doar la final, când ajungi la rădăcini. 

Dacă îţi vopseşti părul o nuanţă închisă, poţi amesteca balsamul de păr cu un pic de cafea; culoarea va rezista mai mult, iar părul va mirosi minunat.

Dacă ai buze subţiri, dar nu obişnuieşti să foloseşti ruj, aşa că nu poţi folosi nici creion de buze pentru a le face să pară mai mari, caută un creion cât mai asemănător cu nuanţa buzelor tale. Problemă rezolvată! Buzele tale vor părea mai pline, dar nimeni nu îşi va da seama că ai "trişat".

Orice femeie care se pensează singură şi-a stricat cel puţin o dată sprâncenele din neatenţie. Dacă nu eşti sigură pe tine, înainte să începi desenează cu un creion negru sprâncenele aşa cum vrei să arate şi pensează doar în jur. 

Sperăm că ţi-au fost de folos trucurile noastre de frumuseţe şi că ne vei împărtăşi din trucurile tale!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.